Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kız istemek görmek ne demek

Rüyada kız istemek görmek ne demek

Konyalı 42
Selamun aleyküm hocam.rüyamda kız istemeye gidiyoruz.kizi tanımıyorum.kapali esmer bir kız.konusmalar sohbetler ediliyor.olumlu gidiyor.kiz kahveleri dağıtıp oturuyor.benim boyum 1.95 diyor.bende çok uzun boylusun diyorum.bana çok uzun gelirsin diyorum.halamin oğlu var .seninle onu yapalım diyorum.ikisini bulusturuyorum.biraz sohbet ediyoruz hep beraber rüya bu şekilde bitiyor

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgilinin evine gitmek

Yorum: Rüyada kız istemek görmek ne demek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada bekar bir erkeğin kız istenmeye gidildiğini görmesi, gerçek hayatta da benzeri veya ona yakın bir şekilde bir olayı yaşaması ile ilgili olarak yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir

Rüyada kız istemek

Konyalı 42
S.aleykum hayırlı günler.rüyamda bir evde oluyoruz.bir masada oturuyoruz.sol karşı tarafimda babam.yaninda kapalı bir bayan.hemen karşımda bir başka bayan.genc bir kız.hemen sağ tarafimdada kızın annesi ve babası var.hic kimsenin yüzünü net secemiyorum.karsimdaki kız net bir şekilde görünüyor.kizin babası bir kaç soru soruyor.cevapliyorum.kizina dönüp istiyormusun diyor.oda başını sallıyor.ama başı hep aşağıda hiç kaldırmıyor.hayirlisi olsun diyor kızın babası bir kaç hayır duası ediyor.ama ne dediğini su an hatırlamıyorum.sonra kıza bakıyorum.basi hep aşağıda yesil bir elbise yeşil eşarp var üzerinde.acik yesiller.esmer.kirpikleri dikkatimi çekiyor.cok güzel uzunca .rüyamda bu şekilde bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada kızını kaybetmek ve bulamamak

Yorum: Rüyada kız istemek görmek ne demek

arifselim
Aleykum selam. Eğer bekar ve velilik çağında isen bu rüya benzeri bir şekilde tabir edilir ve evlilik ile ilgili gelişmelerin olacağına işaret olarak yorumlanır. Daima rüyaların hayrını Allah’tan dilemek gerekir. Herşeyi hakkyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede sıkıntılı uyanmak

Konyalı 42
Hocam.hep hayırlısını diliyorum.rabbimden.her konuda.ruyalarin hayırlısını dileyin Allah’tan derken. sıkıntılı bir ruyami bu hocam.birde bu rüyayı görmeden önce 3 gün üst üste başka rüyalarda gördüm.bu sonuncu olan rüyam.hepsini tek bir mesajla yazsam tabir edermisiniz


rüyada kız istemek, rüyada kiz istemek, rüyada kız isteme

Bu kategoride yer alan Rüyada Kabeyi ve Mescidi Nebeviyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kız istemek görmek ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.