Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgilinin evine gitmek

Rüyada eski sevgilinin evine gitmek

srttsz
Ruyamda eski sevgilimin evine gitmistim makyaj cantam ve kitaplarim kalmış güya onları almaya gitmisim sonra odalara girdim baktim ki herkes uyuyo eski sevgilimin yegesi abisi babasi annesi sonra biraz bekledim baktim ki kalkmislar . Girdim odaya makyaj cantami bulamadim sonra eski sevgilimin annesini gördüm yorgan işliyordu dedim ki benim makyaj cantam nerde .Dedi ki eski sevgilimin yengesi dediki biz onları yardım amaçli verdik koliledik gönderdik . Sonra ben aglmaya basladim sessiz agliyorum diyorum ki neden bana sormadiniz sormaliydiniz. Eski sevgilimin annesi de diyorki ben onlari sana surdururmuyum zannediyordun ben sasiriyorum sonra eski sevgilimin yengesinin elinde sigara vardi iciyordu ben dedim ki neyse Selamun aleykum dedim el sikistim ikisiylede tanisma gorusmesi yaptık annesi bana sarıldı oyle kaldı ruyam bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

Yorum: Rüyada eski sevgilinin evine gitmek

arifselim
Eğer bu ilişkinizin üzerinden epey bir zaman geçmişse ve hayatında kimse yoksa bu hayırlı anlamda yorumlanır. Eskiyi geride bırakarak sıkıntılarından kurtulmaya ve mutlu olacağın bir döneme işaret eder. Şayet hayatında biri varsa bu sorunlar yaşayacağın anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bozuk para görmek

Rüyada Eski Sevgilinin Evinde Kalmak

BUKLE
hocam hayırlı günler.eski sevgilim ile arada görüşüyoruz normal olarak işe alakalı vs. tekrar başlamak istiyor bu arada asında ama ben kararsızım.

rüyamda iftara evin gitmişim,ailesi de oradaydı ,anne,baba,kardeşler vs . saat çok geç oldu ben kalkayım diyorum yolumda uzun,babası pek yüzüme bakmıyor sanki istemiyor rahatsız olmuş gibi ama annesi çok içten davranıyor gideceğimi duyunca gitme diyor bu saatte çok geç oldu burada kal işe buradan gidersin.eski sevgilim hiç bir şey demiyor bakışıyoruz sen bilirsin der gibi bakıyor.çok geç saat olduğunda kalmayı tercih ediyorum ama önce annemi arayıp izin almam lazım diyorum.annemi arıyorum çekine çekine tekrar görüştüğümüzü bilmiyor kimde kalacaksın derse ne diyeceğim diye düşünüyorum karara bir yandan da.Allah’tan sorgulamıyor fazla peki kal diyor.yatacağım yeri gösteriyorlar öyle uyanıyorum.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Başkasının yerine istihareye yatılır mı

Yorum: Rüyada eski sevgilinin evine gitmek

Tohat
Hayırlı günler. İki türlü yorumlanan bir rüyadır. Geçmişte yaşadıkların ile ilgili hatalarının farkına vararak pişmanlık duyacağına ve bunları telafi etmek için uğraşacağına ya da tecrübe edinerek bir daha aynı hataları yapmamaya özen göstereceğine ikinci olarak da ciddi bir birlikteliğe doğru yol alman, evlilik kararı alman, buna dayalı olarak hazırlık yapmana delalet etmektedir. Her şeyi hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Kötü rüya görmemek için yatmadan önce okunacak dua

BUKLE
teşekkürler hocam…


anahtar aldim, istiharede eski nisanlinin evine gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz. Osman görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgilinin evine gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.