Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:39
missa
Abone

Önce zina edip sonra tövbe etmek istiyorum

Önce zina edip sonra tövbe etmek istiyorum

Kayıtsız Üye
< El Kapone; Tanrı’dan hep bir bisikletim olmasını istedim. Tanrının bu şekilde çalışmadığını anladım ve bir bisiklet çalıp her gece beni affetmesi için dua ettim. >
Şimdi bu söze ve söyleyen kişiye takılmadan soruma cevap vermenizi rica ediyorum.

Okudunuz mu?  Samet ismini koymak caizmi?

Şimdi ben helal olan evliliği Allah’tan istiyorum ve bunu bana vermiyor. Bende dua etmek yerine zina edip tövbe etsem bu da sonuca ulaşmak için geçerli bir yol mudur?

Soruyu garipsemeyin çünkü Allah’ın bir şeyi vermesini bekleyene kadar sayısını hatırlayamadığım kadar isyan ettim. İki yolunda günah bilançosu aynı.

Okudunuz mu?  Cennetle müjdelenen ilk kadın kimdir?

Yorum: Önce zina edip sonra tövbe etmek istiyorum

ACİLSERVİS
Öncelikle tevbenin anlamını öğren. Tevbe bir işten duyulan pişmanlıktır. Ve tekrar yapmamak üzere söz vermektir. Sende bir kere pişmanlık duygusu yok. Evliliğe gelince sorunu kendinde ara. Hatanı bilmiyorsan seni tanıyanlara sor. Hayatın kuralları vardır yan gelip yatacak ve dua ile işlerini halledeceksin yok öyle bir şey.

Okudunuz mu?  Yemin edip etmediğimi hatırlamıyorum, ne yapmalıyım?

Yorum: Önce zina edip sonra tövbe etmek istiyorum

Kayıtsız Üye
Öncelikle ben böyle bir başlıkla konu açmadım. Başlık dizayn edilmiş. İkincisi ben ıslah edici bir dil arasam bu soruyu haricilere sorardım.

Peygamber ahlakı bu mu? Tekfir ederek kimseyi ıslah edemezsiniz.

Okudunuz mu?  Müslüman kadın adları

Yorum: Önce zina edip sonra tövbe etmek istiyorum

Uğur5
Sen bu soruyu bir oku sonra birde düşün aklın eriyor mu böyle bir şeye?


ACİLSERVİS
Konu başlıkları hiç bir zaman olduğu gibi yayınlanmaz. İçerik ile alakalı ve düzgün ise olduğu gibi bırakılır. Senin yazdığın başlık buydu: "El Kapone gibi yapmak…" ben ise mesajının içindeki şu cümleden başlık ekledim "zina edip tövbe etsem" tevbe etmeyi planlayarak zina etmeyi düşünen sen olmuyor musun. Buradaki ahlaksızlık bana mı ait oluyor.

Okudunuz mu?  İlk 100 müslüman kimdir

Son günlerde evlilik ile ilgili konularımızda duaya saldırılar çok arttı. Özellikle smsciler whatsappçılar facebookçular şu kadar mesaj at duan kabul olsun saçmalığından dolayı herkes duasının kabul olmasını bekliyor. Kabul olmayınca da duaya saldırıyorlar. Yukarıdaki mesajda böyle bir şeydir.

Bu kategoride yer alan Eşimle daha iyi anlaşabilmek için ne yapmalıyım fikirlerimiz uyuşmuyor anlaşamıyoruz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Önce zina edip sonra tövbe etmek istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.