Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam öncelikle sizlerden Allah razı olsun böyle bir hizmet verdiğiniz için Allah yüreğinizden memnun kalsın inşAllah.hocam ben evli bir bayanım ve her zaman Allah karşıma eşimi çıkardığı için şükrederim ama bugün pek hoş olmayan bir rüya gördüm uyandığımda çok utandım.rüyamda tanımadığım bir erkekle nişanlamışım haberim yok genç bir erkek parmağındaki yüzüğü çıkarıyorum içinde adım yazıyor o zaman nişanlı olduğumu öğreniyorum içimden Ben ne güzel bir erkekle nişanlanmışım diyorum ikimizinde gibi gülüyordu halimizden memnunduk öyle uyandım hocam ama çok utandım eşimin yüzüne bakmaya rüyamda Ben nasıl başkasını görürüm

Okudunuz mu?  Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

Tohat
Karşına çıkacak bir fırsata, kısmete işaret eder. Bu fırsat ve kısmet her konuda olabilir. İş, para gibi durumlarda mutlu olacağın gelişmeler yaşayabilir, ferahlamana sebep olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada fındık yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.