Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FUTBOL OYNAMAK

Rüy anızda bir stadyumda futbol oynadığınızı veya maçı seyretmekte olduğunuzu görmeniz, tanımadığınız bazı işadamları ile dost olarak aranızda ticari bir anlaşmanın meydana geleceğine delalet eder.

Bazılarına göre; rüyada futbol oynadığınızı görmek veya futbol maçında olduğunuzu görmek, çok çor bir sınava gireceğinize veya iş hayatınızda çetin rakiplerinizle mücadele etmek zorunda kalacağınıza; iş ortaklarınızla aranızda aşılmaz fikir ayrılıkları bulunduğuna ve bunları nasıl çözebileceğiniz hususunda üzüntülü günler geçirerek, düşüncelerinizi hep bu işe bağladığınıza işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

Cevap: Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada futbol oynadığını görmek bulunduğunuz iş ortamında çok zor bir sınavdan geçeceğinize yada çok iyi çetin ceviz rakiplerinizin olacağına ve onlarla mücadele etmek zorunda kalacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda ayağımda top var ve maçta mıyım emin değilim ama önüme gelen kişileri çalımlıyordum ve onları geçiyordum. Sağa gidiyormuş gibi gösterip birden soldan gidip adamı geçiyordum ve adamı şaşırtacak hareketlerde bulunuyordum. Daha sonra topu ya ayağımdan aldılar ya da ben çalımlıyorken rüya bitti. Tam emin değilim.

Okudunuz mu?  Rüyada evde biri varmış gibi hissetmek

Yorum: Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Uğrunda her şeyi göze alacağın bazı hayal ve isteklerinin olacağına bunu elde etmek için elinden geleni yapacağına azim ve dirayetin sayesinde istediğin emele erişebilme konusunda başarı göstereceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, bugün bir acayip rüya gördüm, futbol oynuyoruz futbol sağasında, karşı takımda oynayan birisine karşı sert giriyorum ve o olaydan sonra kör oluyor. O çocuğu gerçek hayattan tanıyorum futboldan ve okuldan eski zamandan yani… Neyse kör olduğunu anlayınca ben korkuya kapılıyorum ailesi öcünü alıp da Beni döver/öldürür diye… Sonra öğreniyorum ki o çocuk sadece bir kaç haftalık kör kalıyormuş ve korkularım biraz olsa azalıyor…

Okudunuz mu?  Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Bu rüyayı gördükten sonra başka bir rüya gördüm tatil yapıyordum buda ilk gördüğüm rüyayı alakadar eder mi?


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada gördüğün kişi veya sana çok fazla güvenip gözü kapalı bir şekilde sırtını dayayan birine yapacağın yanlış bir hareketin ardından onun güvenini sarsarak kendinden uzaklaştırmana sebep olabilirsin.
İkinci rüyanda ilk rüya ile bağlantılı olup olmadığı bilinemez. Yalnız hayatında sorun ve sıkıntı varsa bunlardan uzaklaşıp kurtulmak isteyişinin bir yansıma olarak tabir edilmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada evlilik teklifi almak ne demek

rüyada futbol oynamak, rüyada futbol oynamak, rüyada maç yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.