Anasayfa
8 Ocak 2024, 22:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EV

Rüyada görülen evin bir çok yorumu vardır.

Evinde yeni bir oda yapan sağlığına kavuşur. Eğer evde hasta yok ve rüyayı gören bekar ise evlenir. Yahut evinde büyük kızı varsa onu evlendirip yeni yaptığı odaya koyar.

Bir kimse meçhul bir evin üzerine çıktığını görse o evin kıymeti, şerefi nisbetince biriyle evlenir.

Bir kimse kendisini, sadece kireçlenmiş ve diğer evlerden ayrı bir evde görse, bununla beraber şerre işaret eden söz de söylese o ev o kimsenin kabri olur.

Bir kimse kendisinin muhkem bir evde hapsedilmiş ve kapısı üzerine kilitlenmiş görse ve o ev de diğer evlerin ortasında olsa, o kimse hayır ve nimete kavuşur.

Rüyada bir evi yüklenip onunla beraber yürüdüğünü gören kimse, bir kadının nafaka ve idaresini üzerine alır. Evin kendisini yüklediğini veya onunla beraber geldiğini gören kimsenin nafaka ve idaresi eşinin üzerine olur.

Evinin, altından olduğunu görenin evinde yangın çıkar. Kendini küçük bir evden çıkıyor görse, üzüntü ve gamdan kurtulur. Bir kimse bacasız bir evde olduğunu ve güneşin yahut ayın o haneye doğduğunu görse o yerden bir kadınla evlenir.

Bir kimse evinde çamurla sıvanmış geniş bir odanın olduğunu görse, halbuki o evde öyle bir oda yok ise, bu rüya o evde saliha kadınların bulunduğuna yorumlanır.

Rüyada gördüğü evin altında su soğutacak bir yer olduğunu görmek, ev sahibinin hilekar bir insan olması ile yorumlanır. Eğer su soğutacak yer çamurdan yapılmış ise o kimsenin hilesi din hususundadır.

Rüyada demirden yapılmış bir ev görmek, evlilik hayatının uzun ömürlü olmasına; karanlık bir ev ise, kötü ahlaklı bir erkeğe yorumlanır. Islak ve çamurlu bir eve girdiğini gören kimse, o ıslaklık ve çamur nisbetinde üzülür fakat sonunda bu üzüntü ve kederden kurtulur.

Kendisini yeniden bir ev yapmak üzere temel atıyor gören kimseye büyük bir üzüntü isabet eder. Evini olduğundan geniş görmek, hayır ve nimettir.

Rüyada görülen ev, kişinin dünyasıdır. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada yeni sıvanmış, bütün bölümleriyle yeni bir evinin olduğunu görmesi, fakir ise zengin olmasına, üzüntülü ise üzüntü ve kederden kurtulmasına yorumlanır. Eğer sanatkar ise gördüğü evin güzelliği nisbetince şöhret ve servete ulaşır. Rüyayı gören günahkar ve kusurlu ise tövbe ve istiğfar eder.

Evin genişliği rüya sahibinin dünyasının, ilim ve cömertliğinin genişliğine yorumlanır. Evin sıklığı ve darlığı rüyayı görenin cimriliğine, evin yeniliği

amelinin yeniliğine, evin mükemmelliği, rüyay ı görenin tedbirine ve evin sıvası dinindeki metanetine yorumlanır. Evin tamiri rüya sahibinin sevincine, demirden ev, ev sahibinin uzun ömrüne, devlet ve servetine yorumlanır.

Bilinmeyen bir eve girmek ve orada ölüleri görmek, o evin ahiret evi olduğuna işarettir. Bilinmeyen bir eve girdiğini ve çıkmaya muktedir olmadığını gören kimse ölür.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Bir kimse evinden kızgın olarak çıktığını görse hapsedilir. Rüyada evine başkasının girdiğini görse, evine giren adam sırrına vakıf olur.

Kendisinin yeni bir eve girdiğini ve evin sahibi veya evde oturanın da orada olduğunu gören kimse zengin ise zenginliği artar, fakir ise zengin olur.

Eski bir eve girdiğini ve evin de üzerine yıkıldığını gören kimse akrabalarından bir mirasa kavuşur.

Billurdan bir evin üstünde otururken oradan düştüğünü ve kendisinin de çıplak olduğunu gören kimse temiz bir aileden, iyi bir insanla evlenir.

Bir adamın evi onun, vücuduna, nefsine ve şahsına yorumlanır. Zira ev kendisiyle kendisi de evle bilinir. Ev kişinin şerefi, şanı ve çoluk çocuğunun barınağıdır.

Bazı yorumcular, rüyada ev süpürmek, üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır, dediler. Bazıları da, rüyada evin yıkılması sahibinin ölmesidir, dediler.

Bir kimse yeni bir ev yıktığını görse, o kimseye üzüntü ve keder isabet eder. Bir ev yapsa veya satın aldığını görse, o kimseye çok hayır erişir.

Bir kimse evinin odalarının, yahut avlusunun veya bacasının bilinen miktarın üstünde genişlediğini görse, o kimsenin dünyaca halinin genişlemesine, geçim ve nasibinin çok olmasına yorumlanır. Hasta olan bir kimsenin, evinden sessiz ve sükut olarak çıktığını görmesi, ölmesine yorumlanır.


Cevap: Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada ev görmek rüyayı gören bekar ise evleneceğine bekar değil ise kız çocuğunu evlendireceğine yada ev içinde bolluk bereket huzur ve saygının eksik olmayacağına ev halkının bir biri ile mutlu huzurlu yaşayacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.
Ben rüyamda kendi kapımızın önündeyken, komşumuz evinin bomboş olduğunu gördüm ama camlar çok büyük olduğu için içerisi gözüküyordu. Kardeşimle evi çok beğendiğimizi konuşuyorduk.


Yorum: Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sevilmeye, saygı duyulmaya ve her zaman layık olacağı değeri kendisine verilen bir kimseye işarettir. Ayrıca iyilik yapan, haksızlığa uğrayana destek veren ve muhtaç insanların ihtiyaçlarını gidermek manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben birkaç aydır sürekli eski yaşadığım eve taşındığımızı görüyorum. Mutfağımızda annemle iş yapıyoruz ve ben pencereden bakıyorum dışarıya gökyüzüne. İlk gördüğüm hariç hep benzer şekilde gördüm. İlk sefer gördüğümde biraz farklıydı taşınmıştık ama eve bir sürü oda eklenmişti. Eski evimiz çok geniş ferah bir evdi iyice büyük bir ev olmuştu. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyasında eski evini sürekli görmek, insanın sürekli geçmişte yaşamasına ve geçmişini unutmamasına yorumlanır. Bildiğimiz kadarıyla başka özel bir yorumu yoktur. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yeni bir Eve bakmaya gitmiştim zaten gercek hayattada ev almayı düşünüyodum ev dışardan kötü gözüküyodu ama içi normal güzeldi ev sahibiyle eve baktık bide ucuz fiyat teklif etti bana bnde Babamlada konuşayım Haberleşirz dedim bitti rüya ama evi begendim alıcaktm kesin


arifselim
Hayatta meydana gelmesi muhtemel olan güzel işlere ve gelişmelere işaret eder. Böyle bir süreçte olan kişi için ise büyük ihtimalle bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansımasıdır diyebiliriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda şuan oturduğumuz değil amakendi evim olarak gördüğüm evde akşam vakti eşimle odada dururken oturma odasından sesler geliyor bakmaya gidiyoruz yerde beyaz bir poşet kendi kendine sallanıyor kıpraşıyor bende korkuyorum ve poşete tekme atıyorum
Sonra diğer odaya geçiyoruz o anda bende ve eşimde hareketlerimiz kısıtlanıyor yüz sekillerimiz filan değişiyor. Evde kaynanam da varmış. Bende eşime galiba cin çarptı bizi diyorum ve zorlukla kaynanamın yatak odası kapısına vurup kalkın bize bir şey oluyor diyorum O sırada La ilahe illAllah çekiyorum
Hanımın yanına gidiyorum ve o anda düzenliyoruz ve uyanıyorum
Uyanırkende estağfirullah çekerek baya bir korkuyla uyanıyorum.


arifselim
Rüyada cinler tarafından bu şekilde çarpıldığını görmek, korkmak ve endişe genellikle tabiri yoktur. Bir görüşe göre ise, günahlar işlemeye, haramlara bulaşmaya ve tövbe ederek kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben rüyamda sivdigim adamla ailemle birlikte yaşadığımı görüyordum imam nikahımiz yoktu eve yeni taşınmıştık yerleşmeye çalışıyorduk ve bende ona imam nikahımizi koyalım artık diyordum o sırada evimize misafirler geliyordu ev güzeldi ama rutubet çekiyordu annem hep bu konuda uyarıyordu beni rutubet konusunda


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin keyfini yerine getirecek gelişmelerin olacağına, güzel hayaller kurulacağına ve geleceğe yönelik adımlar atılacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda yeni bir eve taşındığımizi görüyordum eşyaları taşıyorduk ve ben şaşkınlık icerisindeydim çünkü evde fazlasıyla oda vardı yeni yapılmış bir evdi ve kocaman büyüktü tahminen 20′ den fazla oda vardı yengem de kndi eşyalarını taşıyordu oda sayısı çok olduğu için yeğenlerimin kendilerine ait odaları oluyordu eşyalarida yeniydi ben buna çok seviniyordum ben bayanım bu arada yorumlarsanuz sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen büyük ev ailenin büyüklüğü anlamındadır. Rüyayı gören kişinin ailesine olan düşkünlüğüne ve çok değer verdiğine işaret eder. Ayrıca bu rüya maddi anlamda çok kazanç elde edileceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Müjde
Hocam teyzem bizim evi aydınlık görmüş eşyalar duvarlar bembeyazmis baska bir evi de öyle görmüş beni isteyecek olan biri vardi tanışmaya geleceklerdi ailemle ama bozuldu bu ruyayi ya bozulduktan sonra ya bozulmadan bir iki gun önce görmüş ruyayi bana yordular hayirsizdi diye sizce ne anlama geliyor


arifselim
Teyzenin gördüğü bu rüya hayırlıdır, sevinç ve mutlulukla yorumlanır. Ancak bu rüya senin bu durumunla mı ilgilidir bunu bilemeyiz. En doğrusu ise rüyaların hayrını dilemek ve Allah’a havale etmektir. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen de sadece Allah’tır.


Derya78
Rüyamda loş dolaplı girişi olan bir ev görüyorum normalde evliyim bir çocuğum var o evde başka bir kadın siyah etek ceket beyaz gömlek giymiş çocukları var benimde çocuğum var o kadının arkadaşları geliyor eve Bidaha evlenme diyorlar o kadına birlikte yaşıyor Muşuz birde evin girişinde çok ayakkabı var girerken eve ayakkabım vardı misafirlerle bende gideyim derken ayakkabılarımı bulamadım hocam


arifselim
Rüya sahibinin hayatındaki sorunlara, karışıklıklara ve kendisini kurtuluşa götürecek olan yollar aradığına işaret eder. Daha isabetli bir yorum yapabilmek için belki kişiye özel bir şekilde tabir edilirse mümkün olabilir. Yinede hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Candeha
Selamın aleyküm

Rüyamda çok odalı geniş bir ev içindeyim. Evin tanıdığım bir arkadaşın evi olduğunu düşünüyorum ancak binaları normalde çok büyük olmadığı için bu bina içerisinde bu büyüklükte bir daire olamaz diye düşünüyorum. Bir hikmeti var mı acaba ?


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin aile içerisinde ve aile ile iç içe yaşamayı sevdiğine ve bu durumun onu çok mutlu ettiğine tabir edilir. Genellikle kişinin mutlu olacağı ve sevineceği şeyleri işaret eder. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam..rüyamda sevdiğim kişiyle sarılmış yürüyoruz.. yürürken bir ev görüyoruz çok güzel bir ev iki katlı açık yeşil bir ev pencereleri, kapıları da beyaz renkli.. şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. rüya sahibi için hem iç hayatı ve hemde dünya hayatındaki huzurunun ve rahatının yerinde olmasına işaret olarak tabir edilir. Sıkıntılardan, sorunlardan ve gereksiz sorunlardan kurtulmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam 34 yaşında bayanım dün rüyamda küs olduğumuz eşimin akrabalarının çok güzel yeni eşyalı Deniz manzaralı evde oturduklarını görüyorum ama internetteki resimlerinden görüyorum. Bunun anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Çoğu kere yaşanan olayların etkisinden dolayı farklı da olsa rüyalar görülebilir ve bunların anlamı olmaz. Diğer bir yorumu ise iş ve geleceğe yönelik meydana gelecek olan büyük değişikliklere işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimdeyim ama ev çok güzel diyorum ki benim evim bu kadar güzel miydi falan diyorum ama ev kalabalık hatırlamıyorum kimin olduğunu misafir ağırlamışım ama evim çok güzeldi şuan ki halinden daha farklıydı çok mutlu oluyorum yani temiz ve güzel bir evdi kendi evim bu arada evli bayanım


Tohat
Rüyada gördüğünüz temiz ve güzel görünümlü ev dünya ve ahiretteki durumunuzun iyi olacağı şeklinde yorumlanır. Kalabalık misafirleri ağırlıyor olmanız ise gelecekte sizin sadık, güvenilir dost ve çevreye sahip olacağınızı gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babaannemin evinin yan tarafındaki evde biri çarpılıyordu evi gördüm duvarlar kolonlar çizik çizik ev darma dağın sonra babaannemin evine geri döndüm yan taraftaki çarpılmış eve oldukça büyük böcekler basıyordu bir iki tanesi bizede gelmeye çalışıyordu kapıları kitleyip böceklerden korunmaya çalışıyorduk babaannem bir tanesini öldürüyordu evde ablam ben babaannem ve babam vardı evden taşınmayı düşünüyorduk.


arifselim
Maalesef bu rüyanın geneli iyi olarak kabul edilmez. Aile içerisinde veya çevresinde nefsine uyan, şeytanlık peşinde koşan ve günahlara dalarak huzursuzluk çıkarmaya çalışan birisinin varlığına tabir edilir. Dolasıyla ailece sıkıntılı bir süreçten geçmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. İki hafta kadar önce rüyamda sevgilimle bir merdivenleri çıkıyoduk. Etrafımız yemyeşil. Beyaz bir eve gidiyoruz. O ònde ben ise arkada bir süre sonra arkasını dönüp elini uzatıyo. Evin kapısı açılıyo ve sanki alevler lavlar varmış gibi. Acaba anlamı ne


Tohat
Ve aleyküm selam. Sizin neşe ve mutluluk içinde olduğunuzu fakat hak indinde isyanda bulunan davranışlar sergilediğinize delalet eder. Bazen de bu rüya parasal sıkıntı çektiğinizi veya çekeceğinizi gösterir. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
merhaba ben dışarıdan çok güzel katlı evler gördüm birini biz almışız ama kendi evimiz gibi davranıyoruz ben komşulara bakıyorum buyuzden sonra aşağı iniyorum dışarı çıkıyorum bryerde oturup bekliyorum ailemde yanıma geliyor salıncakta sallanıyorum insanlar bakıyor sonra tekrar yukarı çıkıyorum ama bulamıyorum evi birçok katı var en son annem kapıyı acıyor eve giriyor anlamı nedir ?


arifselim
Merhaba. Genellikle hayırla tabir edilen rüyalardandır. Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek gelişmelerin hayırlı sonuçlara, maddi kazançlara, sağlıklı bir ömre ve güzel bir gelir sahibi olunacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde siyah bir köstebek öldürmek anlamı tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Selamın aleykün benim dedem vefat etti geçen yıl sürekli rüyamda yine aynı şekilde vefat eden babannem ve dedemi görüyorum.yasin okudum onlar için dua ettim yine de her gün görüyorum.bugünde rüyamda dedemlerin odası vardı orayı temizliyorduk gerçek hayatta çok kötü biriydi sürekli aşağılamalar dayağı falan vardı ama rüyamda çok iyi biri olmuş tu beraber evi düzenliyorduk çiçekli renkli minderler falan oluyordu
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun
Selamın aleyküm


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanızda vefat edenler için okumuş olduğunuz yasin ve dualar sizin iyi huylu, ahlaklı biri olduğunuza işaret etmektedir.
İkinci rüyanızda ise Yokluk gibi sıkıntılı bir durumda yapılacak çabaların işe yarayıp olumlu sonuçlar alacağınıza ve bu durumdan kurtulacağınıza delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
merhabalar rüyada bir sürü beyaz evler gördüm köşk gibi diler ve bir süre sonra hepsi sanki toprak kayması oluyor gibi birbirine giriyor ve yıkılıyordu en son bizim ev babamın evi yıkılıyor ve korkuyorum korkudan tövbe ediyorum ama diyorum ki artık çok geç Allah’ı teala tövbemi kabul etmiyor korkarak uyanıyorum acaba neye delalet ediyor merak ediyorum


Tohat
Merhabalar. Hayırlı bir rüya olarak tabir edilmediğinden bu rüya olacaklara karşı hazırlıklı olman sabır göstermen ve tedbirli olman gerektiğine, üzülerek yaklaşıp güçten düşmek yerine dirayetli olman ve güçlü olman gerektiğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Beyaztuz
Rüyamda bilmediğim bir yerdeyim. Yanımda kardeşim ve bir kadın var. Bize çevreyi gezdiriyor. Sonra tahtadan eski bir eve getiriyor. Evin bir tarafı tahta diğer tarafı betondan yapılmış bunu gösteriyor bize. Sonra eve girmek için çıkıyoruz balkondan giriliyor eve balkonda oturulacak yerler var oturuyoruz. Çok güzel manzara gözüyor o anda. Yemyeşil yerler ve bulanık renkte bir göl görüyorum. Kadına dönüp bu evin manzarası daha da güzelmiş diyorum. Rüyamın anlamı nedir? Teşekkürler.


Tohat
Yanlış bir işe gireceğin, sonucundan verim alamayacağın bir girişimde bulunabileceğine ve sonucunda kendini aklamak ya da yaptıklarını açıklamak amacıyla uğraş vereceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda eski ahşap duvarları çamurdan iki katlı evin kapısını çaldım kör bir genç adam açtı yanımda ailemden birileride var sonra alt katı gezdik bir şey arıyoruz bir yatak var bozuk üstü yorganları kirli,bi dolap açıyoruz yorganlar dizili ama yine kirli tozlu üzerinde fare pislikleri var üst katta da bakalım dedik çıkarken duvarda yan yana dizili çeşmeler 5 kadar var sular direk eve akıyor yerler ıslak ve orada burnumu temizliyorum sümkürüyorum yukarı çıkamadım sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Erik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. hem kötü niyetli, ahlakı bozuk kem gözlere sahip birinin varlığına ve bunun sana verebileceği zarara delalet ederken hem ailevi sorunların baş gösterip dikkat edilmemesi durumunda ayrılık ve saygısız durumlara işaret etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda eşimle birlikte eski oturduğum ( bekarken) semtte bir terzimiz vardı o terzinin olduğu pasaja gidiyomuşuz elbise mi diktiricez bişi yaptırcakmışız tam hatırlamıyorum gidiyoruz ama pasajın içinde hem dükkanlar var ama daha çok pasajın içinde eski tek katlı böyle önlerinde çiçekler olan ama baya eski evler varmış gecekondu tarzında hep bahçeli gibi böyle sanki üzüm asması tarzında bişeyler olan evler vardı . Bi kadına terziyi soruyorum onlar dükkanı kapattı diyolar.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin bir arayış içerisinde olduğuna, manevi eksiklerini kapatmaya çalıştığına ve duygusal bir yapıya sahip olduğuna işaret olarak tabir edilir. Çok anlamı olmasa da olumsuz bir rüya değildir ve hayırlısını dilemen en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Rüyamda tanımadığım bir evin kapısını çalıyorum, kapıya vuruyorum. Kapı çok geç açlıyor. güya o evde yaşlı bir amca yaşıyormuş ona bakıyormuşum. birileri içeri tarafta kapıda var ama tam hatırlayamıyorum, ben kapı açılınca mutfağa gidiyorum, yanımda tanımadığım bir genç kız da var, elimde mir robot süpürge ile diyorum ki bu robot evi süpürmesi için kolaylık. mutfağın yeri de sanki uzun sürede süpürülmemiş gibi döküntülü. yerde tencereler bidon gibi bir şeyler falan vardı , onları ortalıktan dolaplara topluyoruz. ve yerleri su ile fırça ile siliyorum. burada uyandım. yorumlarsanız sevinirim.Allah razı olsun sizden!

-özetim:
bayanım, kocamdan bir yıldır ayrıyım, benimle konuşmuyor, bir yıldır hiç bir şekilde görüşmüyoruz. bana kırgın, iki evladımız var. çalışıyorum,


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tüm ayrıntıları ile birlikte bakıldığın çok olumlu bir rüyadır. Rüya sahibinin hayırlı işler yapacağına, işinde kademe elde edeceğine ve maddi manevi açıdan yükseleceğine işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin ve bu en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


@yfer
İyi günler Rüyamda geceydi hava kararmıştı bahçesinde ışıkları çok aydınlık veren lambaları olan beyaz iki katlı bir ev vardı evin çatısından itibaren pembe tül asılmış ortasına fiyonk yapılmış evin bahçesinde de beyaz bir taksi onunda üzerinde de aynı şekilde pembe bir tül ile fiyonk yapılmış bahçede bir de gelin damat var eve bakıyorlardı rüyama yapacağınız yorum için şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Falcı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibine iyilik, şans, mutluluk ve huzur getirecek güzel gelişmelere, işlerinin açılmasına yada hayırlı bir evlilik yapmasına işaret eder. Elbette herkesin kendi durumuna göre farklı şekilde tabir edilmelidir. Ama hayırlı ve güzel bir rüyadır sizde hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selaminalaykum benim eşimle aramızda sıkıntılarımız var ve eşim annesinde kalıyor ben rüyamda yeni ve içinde beyaz eşyalı bir evin içindeyim ve o evde kocam camdan üst kattaki balkona uzanırken aşağı düşüyor ve bende bağırıyorum sonra uyandım rüyanın anlamını merak ediyorum şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatında çok köklü ve büyük değişimler yaşanacağına, yeniliklerin ve yeni bir çevrenin işareti olacağına tabir edilmiştir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamı kesin değildir. Bunun için daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Su çeşi
Deniz kenarında çok büyük ferah bir evde gördüm kendime bu evin içersinde gezerken ev çok güzeldi geniş geniş odaları vardı ve salonda
yeğenlerimle birlikte kağıt helva üzerine bal sürüp yiyorduk ve mutfağa geçmem gerekiyordu mutfaktan kilere geçtim kiler salondan daha büyüktü ve 4 bir tarafı ahşap camlı dolaplarla doluydu ve içleri değişik kavonozlarla erzak ve zeytin yağı her türlü yiyecekle doluydu


Tohat
Huzurlu bir hayat sürdürmek istemenin bir işareti olarak görülen rüyanda bununla ilgili vereceğin kararların eşiğinde olduğunu ve hayatını etkileyecek doğru kararlarda bulunman gerektiğine işaret eder. Ayrıca insanlara karşı nefret ve kin gibi duyguların beslenmesi söz konusuysa sadece sana zarar verecek doğru kararlar vermeni engelleyecek demektir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kaynamamlarin evine giriyorum çıkıyorum tekrar girdiğinde ev boşalmış çok az eşya kalmış evdrn gittiklerini görüyorum.sonra annemlere gidiyorum dolaplarını arkadaşımla duzleyecek oluyorum herşeyi dağıtıyorum devuriyorum sonra abla toplamış oluyor .ve eski komşularım biriyle mahrem fotoğrafların duraklara asılmış diyorlar.uzuluyorum.ve kaynananın arkamdan sarıldığını görüyorum ben iş yaparken


Tohat
Merhaba. Maddi konularda düzeni sağlayamamak, har vurup harman savurmak ve bu nedenle sıkıntıya düşmek anlamına geldiği gibi alacağın olumsuz bir haber üzere üzülebileceğine de işaret eden bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Wilex21

Rüya bu kadardı ama ben uyanınca çok korkmuş olduğumu hissettim rüyada da korkuyordum zaten. Neyse gerekli gereksiz bütün ayrıntılara yer verdim. Yorumlayan kişiden şimdiden çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun iyi günler.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İçerik olarak birden fazla olay, durum, kişi yer görmen gerçek hayatın ile örüntülü olup rüyana yansıma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir. Tabiri olmayan ve tek tek bakıldığından herhangi bir anlam içermeyen rüyalar arasında yer almaktadır. Aklının .eşitli düşünceler ile dolu olup olmaması, duygusal anlamda karışık bir dönemden geçip geçmediğin veya hayatında herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalıp kalmadığın rüyayı görmende etkili faktörler arasında yer almaktadır. Korku duymanın nedeni de duygusal etkene bağlanabilir. Bu tür rüyaların peşine düşmek yerine hayırlısı olsun deyip geçmek ve yatarken nas, felak, ihlas, ayetel kürsi gibi kısa süreler dualar okuyarak uyumak, Allah’a zikirde bulunmak en iyisidir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
S.aleyküm
rüyamda bir eve giriyorum, evi tanımıyorum, içinde eski bir okul arkadaşım (erkek) tamir yapıyor. Bir merdivene çıkıyor, onu düşmesin diye tutuyorum. bu ev kimin diye sorduğumda , polis evi- sivil polisler kalıyor diyor bana.
ve eve girmeden önce evin yakınında bir arabada tanıdığım bir amcanın oturduğunu görüyorum, sanki hava karanlık, ve evin önünden giden bir kaç genç,birisi de bu amcanın oğlu. yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun sizden
bayanım,39 yasındayım, kocamla iki yıldır ayrıyız, boşanmadık, iki çocuğumuz var


Tohat
Ve aleyküm selam. Başkalaırnı çok düşünmen ve onlar için sürekli bir şeyler yapıp çabalaman seni yorgun düşürmüş olabileceği bu nedenle kendine zaman ayırmak ve hayatının kontrolünü eline almakta zorluk çekebileceğini göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Glcn
Selamün aleyküm hocam rüyamda bizim köyde evimiz var onun yanına akrabamız ev yapmış aynısından üst katı da var biz de öyle değiştirelim evi diyoruz. Üzerinde düşünüyorum nasıl değiştirebiliriz diye.. sonra o akrabamızın babası bir sürü villa tarzı ev yapmış evlenir çok güzel ölmüş dedeme soruyorum ne kadarsa satmış diye bir şey demiyor ve köylüler çoğunu almış şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam. Sana karşı husumeti ve kini olan kimselerin bir şekilde alt olacakları ve derslerini alacaklarını, yeni bir iş ve yeni bir hayat düzeni kurmaya çalışarak hayatına yeni bir ivme kazandırma girişiminde bulunacağına ve bunda muvaffak olabileceğin göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


mikaela
Merhabalar rüyamda 7 katlı bir bina gördüm, çok güzel çiçeklerle bezenmiş Trabzonda, her katı farklı renkli bir binaydı. Ben Antalya’da yaşıyorum. Bina sosyal hizmetler veren bir binaydı. Kalben ilgilendiğim insanda Trabzonda yaşıyor ve bu binada gördüm onu. Rüyanın devamındaysa yaşadığım şehirdeki bir yere geziye gidiyordum ve o da bir gün önce oraya gelmiş oluyordu. Geziye gittiğim yerin ismini ve şeklini rüyamda duydum, gerçekte öyle bir yer olduğunu bilmiyordum, aynı şekil ve isimde aynı yerde o gezi yeri varmış Teşekkürler umarım çabuk yorumlarsınız merak ediyorum 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Gördüğün bina hedeflerin, hayallerin, ulaşmak istediğin nokta, hayal ettiklerinin bir gün gerçekleşecek ümidin ve bunu çok istediğin anlamı taşır. Var olan sıkıntı ve kafandaki karışıklıklardan kurtulacak, ferahlayacak, kararlarından emin ve ne istediğini bilen biri olarak dinginliğe kavuşacaksın. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye


Tohat
Ve aleyküm selam. Karşına çıkacak yenilik ve fırsatların bir göstergesidir. Durgun geçen günlerin ardından önüne çıkacak olan fırsatları ve yeni yolları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışman sayesinde hem gelirinde artış gözlemleneceğine hem de manevi olarak rahatayarak hayatının gidişatını istediğin şekilde kontrol etme olanağına kavuşabileceksin. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda beyaz dıştan işlemeli( ama işlemelerinin arasındaki çukurlar sararmış ve kirlenmişti) Ve pencerelerinde kenarlarında hoş bir yeşillik olan bir ev gördüm.arkadaşımla eve dışardan bakıyorduk(hayranlıkla).evin pencereleri karanlıktı içeriyi göremiyoduk. Sonra evin onunde bir masaya oturduk masada kırmızı güller vardı (bazilarida üstü koparılmış sadece gül sapiydi) sonra masada bir kadın vardı.evin içindeki musluk sayısını bir deftere yazarak bana gösteriyordu (yani evi övüyordu ) daha sonra uyandım .bu rüyamı yorumlayabilirmisiniz lütfen .şimdiden teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Görülen evin durumu, şekli, şemali kişinin evleneceği veya şu an evli olduğu kişinin kişilik ve karakterini gösteren bir timsaldir. Görkemli, hayranlık uyandıran, gizemli bir karaktere sahip olabilir. Tanışacağın kişiyi veya eşini tanıman babında örnek bir rüya olduğu söylenebilir. Allah en iyisini bilendir tabi.


18-Unexpected

Bu rüyayı sevdiğim kızın başka birisinden hoşlandığını öğrenmeden 1-2 gün önce gördüm ve yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Olaylardan ve kişilerden kendini güvence altına alman gerektiğine, bir durumdan başka bir duruma geçmeye, yeni bir yol seçmeye, hayatında oluşabilecek değişimlere, hem duygusal hem de ruhen kendini üzgün hissedeceğin anlar yaşayacağına delalet eder. Fakat doğru kararlar alarak bunun önüne geç olmadan geçeceğine duygusaldan ziyade mantığınla hareket ederek arkadaşlarınla, akrabalarınla ve ailenle hoş vakit geçirip olanları unutmana, kendini daha iyi hissettirecek ortamlara girmeye ve seni mutlu edecek kişilerle zaman geçirmeye delalet eder. Güven konusunda bir takım olaylar görebilir ve güvenin sarsılabilir. Bu meselesini daha iyi tetkik ederek kendin için doğru olanı yapmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected

Not: Bu rüyamda gördüğüm köpek beyaz ve gerçekte de var hatta teyzemin köpeği ve adı Pamuk. Bir de rüyamda bahsettiğim o eski arkadaşla bizim ortaklaşa bir çin aslanı denilen tarzda bir köpek vardı ama araba kazası sonucu öldü, adını da çin aslanından yola çıkarak çina koymuştuk. Rüyamda o pamuk adlı köpeği ben birkaç sene önce ölen çina adlı köpek sanmıştım.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabiri dert ve sıkıntıların sonlanması, lüks veya buna yakın güzel bir hayat yaşayacağına, hayatında güzelliklerin meydana gelmesine, esenlik içinde olacağına delalet eder. Gördüğün şiddet içeren durum ise tersi olarak kabul edilir. Aile içinde, sosyal çevrende uyumlu, tartışma ve kaostan uzak, huzur ve sükunetin hakim olduğu ortamlarda bulunacak demektir.
İkinci rüyan ise genel itibari ile ilgilendiğin, gördüğün, meşgul olduğun durumlar daha çok etkilendiğin mevzular olması dolayısıyla rüyana aksetmiş tabirden uzak yorumlanmaz rüyalardandır. Anlamı olmadığından üzerinde durmaya ve düşünmeye gerek yoktur. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Merhaba Rüyamda 10 gün önce vefat eden amcamı değişik bir yer ama kendi evi oluyor ziyarete gittik ablalarımla kendi yatalak yatıyor evi yıkılmaya sallanmaya başladı onu orada kurtarmaya çalışıyoruz ablam başaramadı ben gittim amcamı ki güçlü bir şekilde kaldırdım ve dışarı çıkardım Evin birkaç yeri yıkıldı daha sonra her şerde bir hayır vardır dedim sevindim


Tohat
Merhaba. Uzakta olan bir yakınınızdan alacağınız bir habere, bu haberin içeriğindeki niteliğe bağlı olarak gündemin değişmesine, Umduğunuzu bulamayabilir, planlarınız değişebilir veya bir anda kendinizi sevinç içinde görecek gelişmelerde bulabilirsiniz. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm,
Ben rüyamda sevdiğim insanı ve evini gördüm. Evlerinin içini nasıldır bilmem bir sefer gördüğümde ocakları pisti ve ben yanlış hatırlamıyorsam onu temizliyordum. Eski bir evdi. Sonraki rüyamda evlerine girdiğimde odalar geniş ama eski , kapıları kötü tahtadan ve yine eski , aralarında konuşuyorlar bana selam bile vermiyorlar bana evlerinde küçücük bir yer veriyorlar beni yetim bırakmışlar ben onlardan kapı istiyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konulardan veya olaylardan dolayı can sıkıntısı yaşamak manasındadır. Akrabalar içinde var olan sırların teşhir olması ve buna vakıf olman canının sıkılmasına yok açabilir. Hakkıyla bilen yalnızca Allah’tır.


rüyada ev görmek, rüyada ev almak, rüyada yeni ev görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.