Anasayfa
29 Mayıs 2022, 8:40
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FİL

Rüyada görülen fil, heybetli, kalbi katı, mühim işleri yüklenen ve savaş sanatına vakıf bir hükümdardır.

Fil, salih kavme, alimlere ve insanların şereflerine yorumlanır.

Fil, fazla sıkıntılara, yaramazlığa ve meşakkate düşmeye sonra da onlardan kurtulmaya, yorumlanır. Çünkü fil meşakkat ve zahmetle doğar. Bir kimse fili görse ve ona binmese, nefisce eksikliğe uğrar ve malı ziyan olur. Eğer file bindiğini görse, bir mülke kavuşur.

Bir kimse rüyada filin, kendisini korkuttuğunu veya korkutmak istediğini görse, hastalığa yorumlanır. Eğer filin, kendisini ayağı altına aldığını ve üzerine çıktığını görse, rüya sahibinin öleceğine yorumlanır.

Rüyada gündüz vakti file bindiğini gören kimse, eşini boşar.

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek için biriyle görüşmek

Rüyasında filin söylendiğini görmek, büyük bir hayra erişir.

Rüyasında bir filin koşarak arkasına düştüğünü gören kimse, devletten zarar

görür.

File yiyecek vermek veya onu okşamak, zengin ve makam sahibi bir zattan yardım görmeye yorulur.

Fil almak iyiye, satmak ise kötüye yorulur.


Cevap: Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada fil görmek sizin için çok fazla ağır olan ve sorumluluğu fazla olan bir işi üstleneceğinize ve çok sert yapınızdan dolayı yapılan hataları hiç bir şekilde af etmeyen çok zalim ve gadar biri olduğunuza işaret eder.


Yorum: Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

kayıtsız üye
selamün aleyküm hocam

rüyamda dar bir geçitteyim ve korkmadan yürüyorum aniden karşıma önde fil yavruları olmak üzere bir fil sürüsü çıkıyor,çok açık ve tatlı bir pembe tonu renkte hepsi. Birden korkup yan tarafa sıcrıyorum ve bir taşlık üstüne çıkıyorum ancak hepsi birden bana doğru geliyor bu sefer baktıgımda hepsi konuşacak gibi sevimli ve gülüyorlar ve en öndeki fil beni alıp geniş bir alana bırakıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada El görmek (İmam Nablusi)

yorumlarsanız çok tesekkür ederim Allah razı olsun şimdiden


Yorum: Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya her açıdan güzel anlamları olan bir rüyadır. Bu kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işaret eder. Bazende Allah’ın izniyle hastalık veya badireler atlatacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm , Rüyamda içinde sigaram evraklarım olan çantayı bir yerde unutuyorum, almaya giderken etrafı kapalı bir alanda fil eşeği ezerek öldürüyor. Sonra filin yavrusunu da görüyorum. Ben dışarıdan izliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en doğru yorumu sana özel yapılırsa olur. Çünkü iş ve maddi durumlarla ilgilidir. Fil ve yavrusu güzel ve sevineceğin gelişmelere, eşeğin ölmesi ise, maddi hayatın zorlaşacağı manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Konyalı 42
S.aleykum.oncelikle ruyami anlatmadan önce bu rüya Manisa’nın Salihli ilçesinde geçiyor.6 ay önce ayrıldığım kız arkadaşımın memleketi.bunu belirtmek istedim.rüyamda abim ve ailesiyle salihliye gidiyoruz.araba yolda arıza yapıyor.ben iniyorum tamirci bulmaya önüme bir fil geliyor.biniyorum belirli bir süre üzerinde gidiyoruz.sonrada kendimi bir bisiklet üzerinde buluyorum.elimde bir piknik tüpü bir elimle tüpü tutuyorum.bir elimle bisikleti kullanıyorum.cok hafif yokuş bir yol.salihliye varıyorum oradaki esnaflara tamirciyi soruyorum.sorduktan sonra tüp burda kalsın dönüşte alırım diyorum.daha sonra bir ormana giriyorum.ormanda yanyana dizelenmis dizlerinin üzerinde çömelmiş filler görüyorum.ruyam bu şekilde bitiyor.simdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için şaşırtıcı bir biçimde maddi anlamda yükseleceğine işaret eder. Bisiklete binmek ise iş hayatı için başka yerlere seyahat yada göç edileceği manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Antalya’da teyzemin yanındaydım. Bi orman vardı. Ormanın içinde yavru bir fil vardı. At arabası gibi bir şey vardı atın yerine yavru bir fili koyun sadece. Onun fotoğrafını çekmeye çalışıyordum ilk iki denemem de başarısız oldum fakat üçüncüsünde başardım fotoğrafını çekmeyi.

Okudunuz mu?  Rüyada Esmaül hüsna görmek

arifselim
Bu rüya işlerinin yoluna girmeye başlamasına ve başarılar elde edeceğine işaret eder. Ayrıca hiç beklenmedik yerden işitilecek olan güzel haberlere tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bu gece fil gördüm. Bir pencerenin önündeyim fil geliyor telefonumu alıp gidiyor babam da ondan telefonumu geri alıyor fakat telefonum bozulmuş, daha sonra bir yerde otururken fil yine geliyor ve hortumunu savuruyor benim saçıma geldiği için yer değişiyorum ama filden çok korktum rüyamda. Babam da çok üzgün ağlıyor gibi. Tam anlamını bulamadım yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada evimizin rüzgarda yıkıldığını görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya resmi olarak alınacak bir haber veya bir konuda gelecek olan bir maddi ceza anlamında tabir edilebilir. Hem haber almak ve hemde bir ceza yemek olarak yorumlanır. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hakkıyla ne anlama geldiğini sadece Allah bilir.


Sevdam..
Merhabalar rüyamda görüyordum ben ve kızım bir taksideydik taksi yavaş gidiyordu bende fil rüyordum ve kızıma bak ne güzel sevimli bir fil var diyordum orada beraber file bakıyorduk oda bize bakıyordu şimdiden cevabınız için teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Bu rüya özellikle anne ve babalar açısından çok hayırlıdır. Evlatlarının hayırlı olmasına, anne ve babasına uymasına ve sözlerini dinlemesine işaret eder. Öğrendikleri iyilik ve güzellikleri yapacakları manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyâtü Suresini

Kayıtsız Üye
Merhabalar,rüyamda 3yavru fil ve birde buyuk fil vardi.Ayaklarinin altina beyaz tozlu bir seyler yapismis acidan yere yatmisti yavrular,etraftan cubuklar buldum kolayca temizledim tek tek hepsini küçük yawrularin ayaga kalktigini gördüm.Sonrasinda bir sure yurudugumu hatirliyorum beraber


arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kişinin kendisini kanıtlayacağı bazı işlere girişeceğine ve sonunda başarılı olacağına işarettir. Ayrıca bu rüya büyük bir güce sahip olmak ve elinde tutmak manasına da tabir edilir. Güzel bir rüya olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb ben rüyamda kardeşime beraber açık bir alandaydim birde araba vardi benimdegil ama ve birfil gelip arabayı parçaladı.kardeşim kaçtı ama ben korkmama ramen izledim ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada eyüp sultan camisini görmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibi için veya kardeşin için resmi kurumlarla bir sorun yaşamaya, bir ceza almaya ve canını sıkacak bir olayla karşılaşmaya işaret olarak tabir edilir. Hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki tane büyük fil görüyorum bir anda birinin üstündeyim ama Bi bakıyorum boynuzlu, sonradan sanki büyük iri yapılı Bi tosun oluyor elimde kılıçvar karşıdan aynı şekilde büyük tosun gibi iri Bi hayvan onunla savaşıyorum sonra japon kıyafetli Bi adam çıkıyor ama hayvanın üzerinde değilim o adamı öldürüyorum ama adamdan Bi damla kan akmıyor sonra evden çıkıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada eşin gözyaşlarını silmek

arifselim
Hem filleri bu şekilde görmek ve hemde o adamı öldürmek hayırlı değildir. Öncelikle devlet tarafından hiç beklenmedik sorun ve cezalarla karşılaşmaya veyahutta güçlü ve zararlı bir rakiple karşılaşmaya ve üzülmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


melek38
Selamun Aleyküm,

Rüyamda bir fil bana yaklaşıyordu, yanımda birileri vardı ama onları göremiyordum.
Hortumunu bize doğru uzatamaya başladı birilerini yakalamak için.
Bende içimden korkarak dua ediyordum bize zarar vermesin diye.
Duamdan sonra hortumunu geri çekti ve yanımızdan ayrıldı bende Allah’a şükrettim bizleri koruduğu için.
Fil gitmeye başladıktan sonra yakınımda ayakta duran iki çok güzel/şirin bebek gördüm (1-2 yaşlarında) bir kız bir erkek, herhalde fil onları yakalamak istedi.

Okudunuz mu?  Rüyada Emzik görmek (İmam Nablusi)

Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Kısmet ve şansın açılacağı, bu sayede eline aldığın işlerinin yoluna gireceğine, mutluluk ve sevinç yaşayacağına, hem işte hem de özel hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına bu sayede huzur bulup ferahlık göreceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada fil görmek, rüyada fil görmek imam nablusi, rüyada fil gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada El görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.