Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:05
missa01
Abone

Un ile saç yıkamak caiz mi?

Un ile saç yıkamak caiz mi?

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben şampuan kullanmamaya karar verdim, saçlarıma İyi geldiği için. Bunun yerine haftada bir kez Un ile saçlarıma yıkıyorum bu konu hakkında internette çok yazılar var.. Kendimde görüyorum İyi geldiğine bir kaç kez denedim, ama aklıma geldi, acaba günaha giriyor muyum duşta saçlarıma Ün sürüp yıkanmaya…

Okudunuz mu?  Evlendikten sonra bir Talak alınabilir mi?

Un bir nimet olduğu için ekmek yapıldığı için günaha girermiyim kafamı yıkasam? Çünki sonuçta Ün lan yıkanıyorum


Yorum: Un ile saç yıkamak caiz mi?

Omer Faruk
Un veya Allah’ın başka nimeti israf edilmedikten, harama sebep olmadıktan sonra kullanmanızda hiçbir mahsur yoktur.

Bu kategoride yer alan Özrü olan her vakit abdest almak zorunda mıdır? Mesela idrar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Un ile saç yıkamak caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.