Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
missa
Abone

Rukye dinledikten sonra korku hali

Rukye dinledikten sonra korku hali

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Dün akşam uyumadan önce youtube üzerinden 16 dakikalık güçlü olduğu iddia edilen bir rukye dinledim. Uzun zamandır vesveselerimin olması,anksiyete,ellerde ve kollarda uyuşma vs sebebi ile dinlemek istemiştim. Kulaklığımı taktım ve yattığım yerde dinledim. Dinlerken aman aman bir rahatsızlığım olmadı. Sadece ortalara doğru ellerim de az biraz uyuşma ve bacaklarımı sürekli oynatma hissi oldu. Bir de bitmesini bekledim. Yani bitse de kurtulaşma tarzı gibi. Ama o bazen olur zaten insanlarda yani anormal bir durum değil. Okumadan önce de felan nas ve ihlas okuyup 3 er kez vücudumu sıvazlamıştım. Neyse dinledim yattım ama gece boyu rahatsızdım. Sürekli uyku ıle uyanıklık arasında ürperti korku hissettim. Hatta bir ara odada irice şişman birinin elinde bir kağıtla hızlı hızlı yürüdüğü hissine kapıldım annemin odasına yöneldi sonra vazgeçip benim arkama kadar geldi ve bütün vücudum ürperdi. Tabi şahsen görmedim bu olayı hissetmek ve kağıt sesi duymak gibiydi. Gecem kabuslarla geçti. Sabah olurken ben de biraz rahatladım.

Okudunuz mu?  Ev sahibine misafirin duası

Nas,felak ve ihlas okumuş olmama rağmen neden bu kadar korkutulmuş olduğumu anlamadım. Yani zaten.bu ayetler koruyucu değil mi? Bir de rukye neden bu kadar korkutur bir insanı?


Yorum: Rukye dinledikten sonra korku hali

Omer Faruk
Güzel kardeşim

Bu rukye hurafelerine lütfen inanmayınız. Probleminiz tamamen psikolojik. Size tavsiyem hipnoz bilen müslüman bir doktora gidiniz. En az üç seansta bütün dertlerinizden kurtulursunuz. Bu konuda Erzurum’da Kenan Taştan isimli müslüman bir doktor var. Yakinen tanıdığım bir kardeşimiz. İnternet üzerinden rahatça bulabilirsin. Randevu al onun rehberliğinde bu problemlerinden kurtulursun.

Okudunuz mu?  Mübarek Gün ve Gecelerde Cinsel İlişkinin Hükmü Nedir?

Allah şifalar versin…


Yorum: Rukye dinledikten sonra korku hali

Kayıtsız Üye
Rukye hurafesi derken?
peygamberimize bir kadın çocuğunu getirip çocuğumda delilik var demiştir. Bunun üzerine peygamberimiz çocuğa kurandan ayetler okumuş ve bir süre sonra sırtına hafifçe vurarak çık bu çocuğun içinden demiştir ve çocuk düzelmiştir.
Bu sahihtir.

Okudunuz mu?  Evli olan bir erkekle evlenmek istiyorum ama karısından habersiz nikah geçerli midir?

Ayrıca peygamberimiz hasta olduğunda kendine kuran okur vücudunu sıvazlar ve bunu hz. Aişeye de önermiştir.

Her türlü sıkıntı için kuran şifadır. Rukyede okumaktır zaten.

Kaldı ki psikiyatrik tedavi gördüm 3 sene. İlaç kullanırken evet iyiyim bıraktığım an ilaçların beynimdeki kimyasal etkileri bittiği an ki tıbben bu 3 4 aydır tekrar eski halime dönüyorum.

Okudunuz mu?  Dağılan Ailemi Nasıl Bir Araya Getirebilirim

Ben kendim zaten psikolojik danışmanım. Psikiyatrik vakalarda tıbbi tedavi denenir. Eğer sonuç alınamıyor ise her aklı başında Müslüman doktor git bir de kuranla terapi gör der.

Çünkü psikiyatrik vakalarda her ne kadar beynin kimyasallarında değişimler görülse dahi net bir sebep bulunamaz. Misal psikozlar birer labirent gibidir hala. Şizofrenler neyden kaynaklı halisülasyon görür bilinmez. Beynin bilmem be lobundaki küçülme büyüme vs denir ilaç verilir hasta yine de beyni eski haline dönse de tedaviye yanıt vermez ve genelde bakıma muhtaç olarak yaşayıp ölürler.
Her psikiyatrik vaka için demiyorum elbette ama bir çok vaka musallattır. Zaten tıbbi tedavi ile beraber yürütülür bu süreç.

Okudunuz mu?  İyi ve güzel davranışlara beş örnek

Aslına bakarsanız hipnozun bilimsel gerçekliği hala tartışılır. Evet hipnoz edebiliyoruz insanları ama hipnoz altındaki insanları yalan söyleyebildikleri de bilindik bir gerçek. Sadece itaat mekanizmasına hükmediyoruz ama insan beyni mükemmeldir ve yalanlar ile itaat ettiği kişiye uygun davranmak için yalan da söyler. hipnoz anında bile…

Okudunuz mu?  Cinler bana musallat mı oldu ?

Yorum: Rukye dinledikten sonra korku hali

Vuslat79
Sayın din kardeşim ;

Yunus Suresi 57.ayet meali
Ey insanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerdekine bir şifa, müminler için bir hidayet ve rahmet gelmiştir.

İsra süresi 82.ayet meali
Biz, Kur’an’dan öyle bir şey indiriyoruz ki o, müminler için şifa ve rahmettir; zalimlerin ise yalnızca ziyanını artırır.

Okudunuz mu?  Müslüman iken kafir olanın tövbesi kabul olur mu ?

Derdinin dermanı Yüce Allah’ in buyurduğu gibi Kuran-ı Kerim’ dedir. Sana tavsiyem önce müftülüğe gidip ilgili kişilerle sohbet etmendir.

Rad Suresi 28.ayet meali:
Bunlar, iman edenler ve gönülleri Allah’ın zikriyle sükûnete erenlerdir. Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur.

Okudunuz mu?  Açık bir kıyafete güzel demek

rukye, rukye dinlerken neler olur

Bu kategoride yer alan Eşim çok istekli başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rukye dinledikten sonra korku hali Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.