Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:57
missa02
Abone

Cinler bana musallat mı oldu ?

Cinler bana musallat mı oldu ?

Kayıtsız Üye
merhaba arkadaşlar ben sürekli fal bakan biririyim 1 senedir bu işlerle uğraşıyorum tarot falı , kahve falı falan bakıyorum fakat bir gün önce arkadaşıma kahve falı baktım o gittikten sonra fincanları yıkıyordum o an ne kapı ne de pencere hiç bir yer açık değildi evde açık olan hiç bir yer yoktu ve birden bire perde baya bir havalandı şimdi diyeceksiniz ki penceren hava sızmıştır diye ama öyle olsaydı çok az bir şey havalanırdı ama resmen havaya kalktı sanki bir insan havaya kaldırmış gibiydi hem de en yukarıya kaldırmış gibi şimdi tek başıma hiç bir yerde duramıyorum .

Okudunuz mu?  Gelin Uğurlama Duası - Diyanet İşleri Başkanlığı

Cevap: cinler bana musallat mı oldu ?

Snowdrop
fal gunahdir bununiçin size seytan musallat olusdur belkide bu hiç dusunmedinizmi?fal bakmayi ve baktirmayi birakin seytan da sizi biraksin


Bana musallat mı oldular?

bucu97
3-4 gün önce rüyamda kuzenimle beraber bizim evde idik. Annemlerin yatak odasından çıktım ve odamın önüne geldim. Kuzenimle beraber dururken önümüze domuz kılığında bir şeytan geldi ve elektrikler gidip geldi. Kuzenimle beraber evden çıkmak istedik ve kapıya geldiğimizde kahverengi paltolu acaip derecede modellere taş çıkartan bir adam elinde şemsiyesi ile bizim evden bizimle ayrıldı. Hemde konuşuyordu. Ne dediğini hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Tavus Kimdir?

1-2 gün sonra da gece 4’te kalkıp ablama şunları demişim: "Abla kalk sırtına işaretlemeler yapıcaktık"
Ablam ise: "Saçma sapan konuşma git yat" demiş.
Ben bunları gülerek yapmışım. Ayrıca uykulu değilmişim. Normal gündüz vakti nasılsam öyleymişim. Gözlerim ışıl ışılmış.
Hocam bana musallat mı oldular? Dün gece uyuyamadım ablama zarar veririm korkusu ile. Lütfen bana bunun açıklamasını yapın. Yoksa hasta olucağım uykusuzluktan… Yardım edin…


Yorum: Cinler bana musallat mı oldu ?

arifselim
Bu anlattıklarının kesinlikle ne sihir nede musallat olma ile bir ilgisi yoktur Bunlar çok nadir de olsa geçici olarak olabilen şeylerdir. Bunun için endişelenmeyin. Uyumadan önce 7 defa ayatel kürsi oku ve Allah’a tevekkül ederek gönül huzuru ile uyuyabilirsin.

Okudunuz mu?  İmanım gevredi! cümlesi küfre götüren sözlerden midir?

Arif34
Arkadaşlar bundan 3 hafta önce bir rüya gördüm rüyamda daha önce yasadigimiz evdeki odam da bana bazi golgeler saldiriyordu ve benimde sesim cikmiyordu, bagirarak uyandim. Bundan bir gun önce yine benzer bir sey oldu yine rüyamda eski evimizdeki o odadaydim ve sesim cikmiyordu yine ama bu sefer saldiran olmadi. Fakat uyandiktan 15 dakika kadar sonra ezan okundu ve ezanda tam tanimlayamasam da çok dusuk bir ses olarak ezan in her kelimesi okundugunda bir dijirti veya ugultu gibi bir sey duydum bu ses çok yakinimdan geliyordu ama kisik di duymak için odaklanmak gerekir gece lambasi acik oldugundan etrafima baktim hiç bir sey yoktu. Sizce bana musallat mi oldular arkadaşlar ne yapmam lazim yardimlarinizi bekliyorum.

Okudunuz mu?  Meni dokunmadan gelirmi?

arifselim
Sana musallat falan olmadılar. Bunlar sadece kabus denilen şeytani rüyalardır. Bunlardan bir mana çıkarmamalısın. Hatta hiç önemseme, kimseye anlatma ve üzerinde hiç durma. Allah’tan hayırlısını dile ve ona havale et.


Kayıtsız Üye
Hocam yaklaşık bir aydır evinden ayrı şehirde misafirlikteydim. Evime geldiğim gece çok korktuğum rüya gördüm. Rüyamda bir ses ifrit ifrit ifrit diye ses duyuyordum ama içimden Nas ve Felak dualarını okuduğumu da duyuyorum ve dua ediyorum Rabbim yardım et diye uyandığımda sabaha karşıydı ve sağıma dönükmüsüm normal de kabus ve şeytani rüyaların sol tarafta görüldüğünü duymuştum. Sizce rüyamin manası nedir musallat mı olmuşlar bana

Okudunuz mu?  Kötü insanların şerrinden korunmak için okunacak dua

arifselim
Sana musallat olmaları ile hiç bir ilgisi yoktur. Bu rüya sadece şeytani, anlamsız ve yorumu olmayan bir rüyadır. Eğer sık sık benzeri rüyalar görüyorsan uyumadan önce üçer kere felak ve nas sureleri ile 7 sefer ayetel kürsi okuyarak uyu. Allah’ın izniyle rahat edeceksin.


Kayıtsız Üye
yatakta gözüm açıktı dış kapıda birisi ceketini çıkardı aştı ve odaya doğru geldi ben hırsız sandım korkudan kımıldayamadım sonra kolumdan tuttu ve mırıldanarak değişik bir dilde okumaya başladı sağ tarafından tatlı bir ses NAS dedi ve ben 3 defa NAS’ı okudum kayboldu…kendisini gördüm aman Allah’ım siyah yağlı saçlı gözleri portlmış kulakları sivri uzun kısa boylu parmakları uzundu…balkonumda yağ kapımda yağlar vardı…kimin günahını alayımki…boğazımı sıkıyorlar öldürmeye çalışıyorlar beni…napiçam korkmuyorum ama huzursuz oluyorum…

Okudunuz mu?  Hatim programında günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma örneği verir misiniz?

Omer Faruk
Cinler kimseye musallat olmaz, kimseye görünmez (böyle bir imkanları ve güçleri yoktur), ayrıca görmediğimiz bilmediğimiz bir varlığın şekli tamamen sizin hayallerinizde olan birşeydir. Psikolojik rahatsızlıklarınız var lütfen gidip tedavi olun. Allah sırf bu tür vesveselere karşı CİN suresini indirmiştir. Okuyalım diye değil anlayalım diye… Çünkü Mekkeli müşrikler de CİNLER’den çok korkuyor onları abartıyorlarmış. ALlah bunun böyle olmadığını anlatmak için CİN suresini indirmiştir.

Okudunuz mu?  Kurban Bayramı Arapça Hutbe Metni

Lütfen bu asılsız, hurafe şeylerden vazgeçin….


Kayıtsız Üye
evet anliyorum ama uzerimde ellerini acarak okudu parmaklari uzundu kolumdan tuttu sanki elektrik içindeydim..


Omer Faruk
Hepsi de halüsinasyon. Sevgili kardeşim lütfen geciktirmeden müslüman bir hekime görün. Sakın üçkağıtçı cinle uğraştığını söyleyenlere gitme. İSlam’ın yolu budur. Selametle…


Kayıtsız Üye
Sabah namazına 10-15 dakika kala uyandım. Yüzüstü dönmüşüm. Birden yatak zıplamaya başladı. Ve hareket edemedim. Sanki bir şey var üstümde ve beni tutuyor. Sonra gözlerimi kapattım korkudan. Dua okumaya başladım içimden. İlk ihlas suresini okudum ve sonuna geldiğimde bir ses benimle birlikte tekrar etti. Beni tutan şeydi sanırım. Geçmesini beklerken geçmedi. Sonra ayetel kürsi okudum ve yine sonuna geldiğimde o ses de tekrar etti. Duayı içimden okurken sesli okumaya çalıştım ama ağzım mühürlüydü sanki sesim çıktı ama ağzım kapalıydı. Bir de gözlerimi açmaya da çalıştım ama aralandı sadece tam açılmadı. Sonra garip bir siluet görür gibi oldum ve kapattım. Ve geçti. Tamamen gözlerimi açtığımda bişey yoktu telefonumu elime alıp dua açtım hem ben dinledim hem tekrar ettim. Sonra ezan okunmaya başladı. Daha önce uyku felci yani karabasan olayını da yaşadım ama bu ona benzemiyordu. Daha farklıydı. Dün arkadaşlarla su ya da yüzük falı neyse işte onu denedik bir kaç şey sorduk cevabını bildiğimiz. Doğruydu. Bi ilgisi var mıdır yaşadığım şeyle. Bu gece de aynı şeyi yaşar mıyım?

Okudunuz mu?  Baba istediği evladını umreye götürebilir mi

Ensar
Sizin yaşamış olduğunuz bu şey bir nevi karabasan gece olası normal bir durum olmuş. İzlemiş olduğunuz film ve yaşantınızı düzene sokun korunma dualarınıda okumayı unutmayın. Siz istesenizde cinleri göremezsiniz bir uyku halinde size gelmiş olan bir anlık bir karabasan olayı olmuştur.

Okudunuz mu?  Dışarıda makyajlı gezmek günah mı?

fal bakarken cin musallati, surekli kahve fali acmak cin musalkat olurmu insan a

Bu kategoride yer alan Meni bulaşmış giysiyi çamaşırlarla birlikte çamaşır makinesinde yıkamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler bana musallat mı oldu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.