Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
missa03
Abone

Cinler musallat olur mu

Cinler musallat olur mu

Kayıtsız Üye
merhaba,
nisanlimla birlikteligimizin en basindan beri basimiza gelmeyen kalmiyodu her turlu bela basimiza geliyodu ve sürekli ayrilip barismalar oluyodu askere gitmeden bir gun önce uyurken sabah 4 gibi gizem kaç diye bagirip bunu tekrarliyarak Allah diye bagirarak uyandi ve biseyin onu cektigini soyledi bunun nedenlerini.bilen varsa aciklama yapabilirmi ? cunku gercekten korkutucu bir hal almaya basladi.

Okudunuz mu?  Talak öfekeye kapılarak eşime sen eşim ddeğilsin Allah katında karım değilsin dedim

Cevap: Cinler musallat olur mu

Şema
Cinler musallat olur ama söz ettiğiniz şeyle cinlerle hiç bir alakası yoktur. Kabus/kötü rüya görmüştür.


Esma okursak cin musallat olur mu

Kayıtsız Üye
Ben esma-ül hüsna okumaya özen gösteriyorum ebced sayıları kadar. Bir kaç yerde çok fazla okunursa cin musallat olabilir deniyor? Ben sadece belirtilen ebced sayısı kadar okuyorum. doĞRU MUDUR?

Okudunuz mu?  İslamda dans etmek haram mıdır?

Yorum: Cinler musallat olur mu

arifselim
İstediğin kadar esmaül hüsnayı oku. Ebced hesabı ile uğraşma ve bu sayılara dikkat etme. Allah’ın isimlerinden ne zaman zarar gelmiştir Allah aşkına? Öyle şey mi olur.

Bu kategoride yer alan Erkekler için tuvalet temizliği nasıl yapılmalıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler musallat olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.