Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:00
missa02
Abone

Cinler neden musallat olur?

Cinler neden musallat olur?

Kayıtsız Üye
hocam ben her tuvalete girdiğimde bir şeyler oynuyor girerken,de bismillah diyorum


Yorum: Cinler neden musallat olur?

muvaffak
Tuvalete, banyoya girmeden evvel şeytandan Allah’a sığınılması lazımdır. Peygamberimizin bize öğrettiği şekilde tuvalete girmeli ve tuvaletten çıkmamız bizim faydamıza olacaktır. Herşeyin üzerinde olan Rabbimize sığınırsak kötülük bize tesir etmez.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin aile içi ilşkiler ile ilgili öğütleri

Yorum: Cinler neden musallat olur?

Omer Faruk
< hocam ben her tuvalete girdiğimde bir şeyler oynuyor girerken,de bismillah diyorum >
Cinler kimseye musallat olamaz kardeşim, yalnızca sizde olduğu gibi vesvese verirler. Mekkeli müşriklerin CİN konusunda hurafeden kurtulmaları için Allah CİN suresini indirmiştir. Ayrıca vesveselerden kurtulmak için FELAK ve NAS suresini indirerek buna İMAN etmelerini istemiştir. Biz İMAN etmeyi okumak olarak anlıyoruz. Oysa o surelerin anlamına baktığımızda "Allah bana güvenin, bana sığın diyor ve bunu öğretiyor"

Okudunuz mu?  İslamda bıriyle sevgili olmak günah mıdır

Ama bizler ya cinci hoca peşinde koşuyoruz, ya da muskacı…

Selametle…


cinler neden musallat olur, cinler insanlara neden musallat olur, cinler nasıl musallat olur

Bu kategoride yer alan Eşler arasındaki sevginin artması için okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler neden musallat olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.