Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
missa03
Abone

Erkekler için tuvalet temizliği nasıl yapılmalıdır

Erkekler için tuvalet temizliği nasıl yapılmalıdır

Kayitsiz uye
Kucuk yaslardan beei çok detayli bir bilgim yoktu da ben sadece suyla temizliyordum ama simdi buyudum orada killar cikmaya basladi rahatsiz ediyorda acaba onunla bir ilgisi varmidir eğer yoksa tuvalet temizligi nasıl olmali

Okudunuz mu?  Bayram gecelerini ihya edenin kalbi, kalblerin öldüğü günde ölmez

Yorum: Erkekler için tuvalet temizliği nasıl yapılmalıdır

arifselim
Erkek olsun kadın olsun koltuk altı ve etek tıraşı ortalama bir veya duruma göre iki haftada bir yapılmalıdır. Eğer bu kıllar düzenli temizlenmezse o zaman tuvalet temizliği de iyi olmaz. Ayrıca büyük olan tuvalet temizliği imkan varsa ilk önce tuvalet kağıdı ile, daha sonra su ve sonra tekrar tuvalet kağıdı ile kurulanmalıdır. İdrarda da üzerine sıçratmamaya dikkat edilmelidir ve hem tuvalet kağıdı hemde su ile temizlenmelidir.

Okudunuz mu?  İslamda fal bakmanın hükmü nedir

Erkek için tuvalet temizliği

Kayıtsız Üye
Erkek için büyük tuvaletten sonra ne yapilmali uzunca yazmayin lutden sadece makat bölgesi nasıl temizlenir, hangi el ve parmaklar önce ne yapilmali nasıl silinmeli yardımcı olun internetten okudum anlamadim altan üste felan kafamı karıştırdı.

Okudunuz mu?  Başkasına dua etmenin fazileti nedir

Yorum: Erkekler için tuvalet temizliği nasıl yapılmalıdır

arifselim
Erkekler ile kadınlar arasında büyük tuvalet temizliğinde sadece bir fark vardır. Temizlerken elin orta üç parmaklar kullanılır. Erkekler arkadan öne doğru siler, kadınlar ise önden arkaya doğru silerler. İlk önce tuvalet kağıdı kullanılır. Bu bir iki veya 3 kerede olabilir. Daha sonra su ile temizlik yapılır. En sonunda ise tekrar tuvalet kağıdı ile kurulanır ve temizlik bitirilir.

Okudunuz mu?  Hululi tasavvufu nedir ?

makat

Bu kategoride yer alan Benden sarı renkte kötü kokulu akıntı geliyor bu nedir acaba kısırlığa sebep olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkekler için tuvalet temizliği nasıl yapılmalıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.