Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
missa
Abone

Dua ederken öfkelenme

Dua ederken öfkelenme

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm

Kısa süre önce işsiz kalmış bir gencim ben. Hayırlı bir iş için Allah’a dua ediyorum ama şu son günlerde dua ederken ya da zikir çekerken öfkeleniyorum. Kimseye yönelik değil ama öfkeleniyorum. Kafamın tası atıyor durup dururken. Düzgün bir çözüm önerenlere şimdiden teşekkür.

Okudunuz mu?  Tesettürlü bir bayanın müzik öğretmenliğine hazırlanması uygun mudur gülünç bir duruma düşer miyim?

Not: Şeytan vesvesesi falan demeyin, çözüm arıyorum ben.


Yorum: Dua ederken öfkelenme

bbgbbg
Kardeşim çözümün kendisini yazmışsın zaten.Ancak şeytan vesvesesi dememizi istememen bile şeytanın vesvesesi olabilir.Şeytandan Allah’a sığın.Euzu besmele çek ve dualarında öfkeni yenmek içinde dua et.Kalplerin özünü bilen Allah’tır,kalpleri döndürende Allah’tır.Allah’ı yücelterek kalbindeki kini,öfkeyi almasını dile.Dualarında biz kardeşlerini de unutma inşaAllah.

Bu kategoride yer alan Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammetin ve min şerri külli aynin lammetin başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua ederken öfkelenme Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.