Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:42
missa0
Abone

313 Ayetel Kürsi hatmi nasıl yapılır

313 Ayetel Kürsi hatmi nasıl yapılır

Kayıtsız Üye
Selamu Aleykum. 313 ayetel kürsi hatmi yapmak istiyoruz. Biz bunu nasıl yaparız, ne yapmak lazım?, ne zaman yapmak lazım?, bitince ne yapmak lazım? Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.


Yorum: 313 Ayetel Kürsi hatmi nasıl yapılır

arifselim
Aleykum selam. Ayetel kürsi okumanın fazileti çok büyüktür. Bu ayetin fazileti hakkında bir çok hadisi şerifi vardır. ancak 313 kere okunması hakkında bir hadisi şerif yoktur. Bunu tavsiye eden bazı alimler vardır. Bunu okumak için belli bir zaman yada belli şartlar yoktur.

Okudunuz mu?  Factoring şirketinde çalışmak caiz midir, kazancı helal midir?

313 ayetel kürsi hatmi nasıl yapılır, ayetel kürsi hatmi nasıl yapılır, Ayetel kürsü hatmi nasıl yapılır

Bu kategoride yer alan Sigara içmeyeceğim diye yemin ettim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

313 Ayetel Kürsi hatmi nasıl yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.