Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:58
sizden5
Abone

Paralarım kayboluyor

Paralarım kayboluyor

Bilal66
Paralarım kayboluyor
Her gün telefonumun kılıfında para saklıyorum ama kimseden çalmıyorum 9 şubat 2019 da 20 TL kayboldu bende anlamadım ne yapabilirim yada dua gibi bir şeyler var mı Teşekkürler


Yorum: Paralarım kayboluyor

arifselim
Büyük ihtimalle bir şekilde düşürmüş olabilirsin. Yada birisinin alma ihtimali de vardır. Bundan ve benzeri şeylerden dini anlamlar çıkarmaya çalışmak doğru değildir. Her insan zaman zaman bir şeyler kaybetmesi normaldir.

Bu kategoride yer alan Saati en yakın sayıya yuvarlayarak söylemek sayılır mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Paralarım kayboluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.