Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:58
sizden5
Abone

Dini whatsapp grupları

Dini whatsapp grupları

Arzunaz.zz
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben ay başında tesettüre girdim. Ve Müslümanlığı seçtim. Bildiğiniz sadece bayanların olduğu wp grupları mevcut mu bilgilerin yayıldığı dualar edildiği. Olduğum mevkide arkadaşım yok sohbetlere katılıp bişeyler öğrenebileceğim. İnternetten aklıma takılan konuları araştırıp öğreniyorum fakat varmı böyle gruplar?

Okudunuz mu?  Cünüp olduktan sonra idrar yapmak

Yorum: Dini whatsapp grupları

arifselim
Aleykum selam. Allah mübarek ve daim eylesin. Tavsiye edeceğimiz bu tür guruplar yoktur. Ama tanımadığın kişilerin olduğu gurupları doğrusu biz tavsiye etmiyoruz. Bunun yerine güvenilir ve temel herkese gerekli olan bilgileri kitaplardan okumanı tavsiye ederiz.

Okudunuz mu?  Düşüncelerden sorumlu muyuz?

Yorum: Dini whatsapp grupları

Arzunaz.zz
Allah razı olsun cevabınız için. Bu bilgileri öğrenebileceğim kaynaklar nelerdir acaba bir bilginiz varmı


Yorum: Dini whatsapp grupları

Takım Yıldızı
Allah daim etsin. Rabbimi bulmuşsunuz.Bende islamiyeti araştırarak U dönüşü yapanlardanım.Yani sizden bir farkım yok aslında.Ben size imam gazali imam rabbani gibi evliyaların kitaplarını öneririm.Ayrıca karıncapölen yayınevinin kitaplarını almıştım Yıllardır sitelerinden sipariş etmedim .O sitenin kitaplarını okuyarak islamiyeti öğrendim tavsiyemdir.Bunun yanında islam tarihini okuyup öğreniniz.Çünkü kuranda ki ayetleri daha iyi anlamınıza yardım eder. Allah’ın sıfatlarını da anlatan kitapları alınız.Birde enverul aşkın adlı kitap çok güzel.Ben bunlarla doğruyu buldum elhamdüllillah kardeşim.

Okudunuz mu?  Cemaate katılmak farz mı

arifselim
Her müslümanın elinin altında bulunması gereken ilk sıradaki kitap İslam ilmihalidir. Hem güvenilir hemde anlaşılması sade olan Diyanetin İslam ilmihalini okumanı tavsiye ederiz. Hemde baştan en sonuna kadar ve defalarca okunması gerekir.


Takım Yıldızı
Whatsaapta ayet ve hadis paylaşıyorum.Niyetim Rabbimin yoluna davet etmek.Lakin teyzem ve kuzenlerim sanırım bana çok kızıyorlar ki artık bakmıyorlar.Oysa onları da Allah’ın ayetleri ile uyarmaktı amacım.Bir ayet okumuştum.Muhammed süresi 7.ayetti.Siz Allah’ın dinine yardım ederseniz oda size yardım eder ayaklarınızı kaydırmaz diyordu.Bu ayete bianen bu ameli yapıyorum.Sizce Allah razı gelip iman üzre canımı alır mı?

Okudunuz mu?  Kınamak ve tövbe

furkan
Bu amel bana göre Allah’ın dinine yardım olmuyor. Yani teyzen ve kuzenin gibi düşünüyorum. bazıları bunu rahatsız edecek boyutta yapıyor. İnsanın ilgisini çeken bir şey olur veya gündemle ilgili bir şey olur ayda yılda bir bir şey paylaşılabilir. Rahatsız edici boyutta olursa onların ayet ve hadisten sıkılmasına sebep olma ihtimalin olur.

Okudunuz mu?  Bir Bayana Gönül Vermek Günah Mıdır?

İslami WhatsApp grupları, islami whatsapp grupları, whatsapp grupları islami

Bu kategoride yer alan Yeşili koruma ile ilgili hadisler ve ayetler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dini whatsapp grupları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.