Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

Gusülsüz Olduğunu Unutup Cuma Namazı Kılmak

Gusülsüz Olduğunu Unutup Cuma Namazı Kılmak

asnmz1234
Gusülsüz olduğunu unutup yıkandım (abdest almayı unuttum) sonra camide namaz abdesti aldım sünneti kıldıktan sonra imam farzı kaldırmak ayağa kalktığında abdestsiz olduğumu hatırladım farzını kılıp çıktım sizce durumum nedir


Yorum: Gusülsüz Olduğunu Unutup Cuma Namazı Kılmak

ACİLSERVİS
Durumun oldukça vahim. İşin en başına bakarsak cenabet kalmayı adet haline getirmiş gözüküyorsun yoksa insan cenabet kaldığını unutmaz. Camide namaz kılmayı bırak duramazsın bile. Cenabet olduğunu anladığın anda namazdaysan namazını bırakacak ve anında camiden çıkacaksın. Millet namazda ve geçemeyecek durumdaysan oturup namazı bitirmelerini beklersin sonra hemen çıkarsın.

Okudunuz mu?  Kimlere selam verilmez

Gusülsüz olduğunu unutup cuma namazı , gusulsuz

Bu kategoride yer alan Günümüz Meseleleri: Abdulkadir Geylanî (k.s) ve İmam Ebu hanife (r.a) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülsüz Olduğunu Unutup Cuma Namazı Kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.