Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uyuyan kızı görmek

Rüyada uyuyan kızı görmek

BUKLE
Hocam hayırlı geceler, Annem rüyasında beni görmüş bu kız ateşin üstüne niye yattı demiş ama alev falan görmemiş, ben uyuyormuşum beni bebek gibi kucağına alıp eve getirmiş.
Aradan birkaç gün geçince yine benim dışarıda bir yerde uyuduğumu görüyor, gidicez bu kız niye uyudu diye söylenmiş beni bir türlü uyandıramamış orada bırakıp eve dönmüşler.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada tayt giymek

Yorum: Rüyada uyuyan kızı görmek

Tohat
Hayırlı günler. Her türlü gürültü, kavga, tartışma ve kargaşa gibi durumlardan uzak durma isteği, huzur arayışında olma, dinginliğe olan özlem gibi anlamlara gelen bir rüya olup buna nail olmaya işaret etmektedir. Bu tür istek ve beklentilerin rüyaya yansımış halidir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada tabut içinde ölü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uyuyan kızı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.