Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

Namaza Yetişemedim Günah Olur mu?

Namaza Yetişemedim Günah Olur mu?

alperilyuzz
arkadaşlar ben akşam namazını kılmadığımı fark ettim ve yatsının okunmasına 5 dk falan vardı hemen abdest almaya gittim fakat abdest alırken ezan okundu namazı kılamadım bunun için bir günah olurmu? Kâfirlerle aramızı ayıran fark, kılmayı taahhüt ettiğimiz namazdır. Kim namazı terk ederse, kâfir olur. (Nesâî, Salât, 8) bende kafir olmuşmuyumdur?

Okudunuz mu?  Evlenmeyi çok İstiyorum.

Yorum: Namaza Yetişemedim Günah Olur mu?

ACİLSERVİS
Kardeşim bu ayeti buraya uydurmanın anlamı da nedir. Kılmayı unutmuşsun hepimiz unuturuz her unutmaya kafir olacaksak dünyada Müslüman kalmaz. Ayetleri kafanıza göre yorumlamayın. Sadece meal yetmez tefsir şarttır. Namazını kaza et.


Yorum: Namaza Yetişemedim Günah Olur mu?

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun bir an korktum kafir oldum diye namazı da zaten kazaladım :))

Bu kategoride yer alan Zinadan kurtulmanın yolu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaza Yetişemedim Günah Olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.