Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
missa0
Abone

Kadınların Dışarı çıkarken Krem Sürmesi

Kadınların Dışarı çıkarken Krem Sürmesi

Kayıtsız Üye
Kadınlar dışarı çıkarken ellerine krem sürmesi caizmi? Yani uzun bir süre parlak kalıyor eller ? Yani makyaj ve oje yasak ya dışarda ? Buda öylemi? (Sağlık problemi yoksa)


Yorum: Kadınların Dışarı çıkarken Krem Sürmesi

muvaffak
Kadının mahremiyetini koruması için tavsiye edilen durumlar tek tek maddelenip listelenmemiştir. Temel birkaç husus belirtilmiş, bu hususlara göre hareket edilmesi beklenmiştir. Krem konusu ise güneş kremi, kuruyan elleri nemlendiren/tedavi eden kremlerde bir sıkıntı olmayacağı açıktır. Dikkat edilmesi gereken nokta kremin dikkat çekecek kadar kokmamasıdır.

Bu kategoride yer alan İslamda sanat anlayışı sanatın önemi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınların Dışarı çıkarken Krem Sürmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.