Anasayfa
2 Ocak 2024, 2:17
sizden2
Abone

Haksız Yere Küsen Anneye Davranış?

Haksız Yere Küsen Anneye Davranış?

sour
Anne çocuğuna haksız yere tavır yapıp günlerce yüzüne bakmıyorsa nasıl davranmalı? Çok alıngan ve tripli bir insan annem. Tavrına tavırla karşılık verdiğimde düzeliyor. Ama kırılmasın diye alttan alıyorum. Alttan aldıkça, güzel davrandıkça daha da büyütüyor olayı gereksiz yere. Bu durumda benim de tavır koymam mı doğru olur? Yoksa anne diye alttan alıp olayı büyütmesine sebep olmak mı caiz?

Okudunuz mu?  Gusülden önce avret yeri yıkandıysa gusül alırken tekrar yıkanmalı mı

Yorum: Haksız Yere Küsen Anneye Davranış?

Kuldurdileyen
Sen alttan alıp, o sana daha kötü davrandığında ve sen daha çok alttan alıp o daha kötü davrandığında ve sen bu alttan almayı sadece Rabbinin rızası için yaptığında, kazanan bu ağır sınavda bellidir. Kaybeden de. Alttan alan, nereye yanaşmış, aslında kimin sevgisini kazanmış, kimin sözünü dinlemiştir bellidir. Ey Rabbinin sözünü dinleyen ve bunu ağır koşullar altında sürdüren, en derin karanlıktaki mum gibidir yoksa gün ışığı altında projektör olsan kime faydan olur ki?

Bu kategoride yer alan Namazda burun çekmek ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haksız Yere Küsen Anneye Davranış? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.