Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
sizden93
Abone

Haksız yere beddua etmek

Haksız yere beddua etmek

Esmanurr
merhaba.. Geçenlerde abimin arkadaşının….. sevgılısı….. muratı aldatıyordu bende bunu abime söyledım o da murata söylemıs yaren böyle böyle bırılerıyle gezıyormus dıye yedıklerı ıctıklerı bır gıtmez cocuk uzulmesın dıye soylemıs abim.. yoksa bızene onların mutlulugundan gözumuz yok herkes mutlu olsun.. hanı ayagını denk al ya da sor bakım doğru mu gıbısınden yardım amaclı yoksa ne ısımız olur onunla.. her nyse yaren de tavır yapıyor bızı haksız dusuruyo ve abıme demıs kı yetım bedduası tutar senınde kız kardesın var demıs.. ve ben kız kardesıyım ıcımde dert kaldı acaba bana ettıgı beddua tutar mı ne oluır cewap werın…

Okudunuz mu?  Yara bandındaki kan

Cevap: Haksız yere beddua edildi…

Desert Rose
ve aleykumusselam ve rahmetullah
beddua yapmaktan Allah(c.c) razı olmayacağı
haksız yere yapılan bedduanın yerini bulmayacağı,hatta
bedduanın dönüp dolaşıp sahibini bulacağı bildirilmiştir kardeşim


Cevap: Haksız yere beddua edildi…

Esmanurr
Çok teşekkür ederım ıcım rahatladı.. kendımı suclu hıssedıyordum öyle bı beddua etti ki ..

Okudunuz mu?  Vesvese ve Kul Hakkı Düşüncesi

Beddua

gulcinzz
Merhaba hocam,
Evlenmeye niyet ettiğim biri var ve bana merak ettiği soruları soruyor ve cevabını önemli gördüğü şeylerde yalan varsa eğer diyio beddua ediyor. Beddua etmemesi gerektiğini dua saatine denk gelmesi durumunu anlatıyorum, yalan varsa olsun diyorum zaten diyor. Ben ona doğru şeyleri anlatıyorum yalan yok çok şükür ama yine içimde beddua tutar mı acaba diye düşünce kalıyor. Bu durumun yorumu nedir hocam? Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Cünüplük bir kişiden bir kişiye bulaşır mı ?

mum
Gülce inandım siz yalan söylenmedikçe ve o istediği kadar beddua etsin bedduası tutmaz. Bedduası da eskiden yaşamış olduğu, belki güvensizlik’ten dolayıdır. Yani ne kendine ne size güvenmiyor, Şüpheci yaklaşım böyük kendini de yapraktır sizi be.


Kayıtsız Üye
Merhaba bayanım çok sevdiğim biri oldu 6 7 yıl boyunca olması için çok çabaladım ama kaderde de değilmiş ki olmadı..Geçen süre zarfında mahalleden bir aile dostu olan bir genç ile yaşadığım bu sıkıntıları yaşadığım her ne varsa anlattığım ve bana manevi anlamda ciddi destek veren kişi benim yanımda oldu..Aslında bana yanında olurum diyordu bende tamam hadi toparlan evlenelim sen iyi bir insan oldun benim için derken hep sen o şahsi silmemişsin daha dur derken tam tamına 3 4 sene daha geçti yani toplasan 10 sene..bundan 4 5 ay önce ciddi bir şekilde travma geçirdim o gene yanımda oldu artık o sevdiğim çocukla anılmak istemedim kendi düzenimi kendi yuvamı kurmak istedim benim yanımda her zaman olan gence yalvarırım dedim evlenelim dur daha kendine gelmemişsin hep bahane hep bahane ağladım yine dur dedi en son gün ayağına gittim bana seni görünce pisikolojim bozuluyor dedi bende gittim..Artık ailemin uygun gördüğü birini kabul ettim ve şu an nişanlıyım o bana desteği olan genç duymuş ve bana dedi İnşAllah iki dünyada da iki yakan bir araya gelmez bu bedduanın geçerliliği olur mu

Okudunuz mu?  Büyü yapan kişi pişman olur tevbe ederse tevbesi kabul olur mu

beddua almak

Bu kategoride yer alan Allah şeytanı niçin yarattı şeytanın kaderimi bu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haksız yere beddua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.