Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
missa0
Abone

Sesi güzel diye kuran dinlemek

Sesi güzel diye kuran dinlemek

Kayıtsız Üye
Kuranı O Niyetle Dinlemeleri Caiz mi
adam var sesi çok güzel. Ve kuran okuyo. Soracağım konu çok tartışıldı burda. Bazı kadınlar sırf adamın sesi için dinliyorlar kuran’ı bu caizmi? Yni afedersiniz şehvetle dinlemeleri caizmi?

Okudunuz mu?  Kaza ve kader konularının özeti

Yorum: Sesi güzel diye kuran dinlemek

muvaffak
Kuran okumanın veya dinlemenin şehvetle alakasının olmaması gerekir. Kuran dinlemek aslen okunan ayetlerde neyden bahsedildiğini, neler anlatıldığını anlamak için bir araçtır. Bu anlamıyla kişinin şehvetle dinlemesi caiz olmayıp, okuyanın sesine değil okuduğu ayetlere odaklanılmalıdır.

Bu kategoride yer alan Genital Bölgeyi Beyazlatmak Caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sesi güzel diye kuran dinlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.