Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kendini Kolsuz Bacaksız Görmek

Rüyada Kendini Kolsuz Bacaksız Görmek

mikaela
Merhaba efendim, rüyamda kendimi kollarım ve bacaklarım yok şekilde sadece gövdem var olarak gördüm. Gerçek hayatta çaresiz ve aciz hissettiğim bir konuyla ilgileniyordum rüyada ve kollarım bacaklarım yok halde öylece duruyordum deniz kenarında. Manası nedir acaba?

Okudunuz mu?  Kaza orucu tutarken rüyada eşi ile ilişkiye girerken görmek orucu bozar mı

Yorum: Rüyada Kendini Kolsuz Bacaksız Görmek

Tohat
Merhaba. Seni aciz ve çaresiz bırakan konuları halledebileceğine, kurduğun plânların gerçekleşeceğine, umduğunu bulacağına, sözü geçen saygın bir kimse olabileceğine, hayatındaki problemlere çözüm üreterek ferahlamaya, amaçların yolunda ilerlemeye ve kendini geliştirmeye delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada haber almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kendini Kolsuz Bacaksız Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.