Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:00
missa02
Abone

Microneedling Haram Mıdır?

Microneedling Haram Mıdır?

Kayıtsız Üye
Micro needling ameliyatsız yüze uygulanan bir alet. Akne gibi izlerin veya ince çizgilerin giderilmesi için kullanılan bir alet.


Yorum: Microneedling Haram Mıdır?

muvaffak
Dışarıya karşı daha hoş gözükmek adına microneedling işlemini yaptırmanız caiz görülmez. Tıbbi durumlarda, sağlığı tehlikeye sokacak durumlarda bu tür işlemlere cevaz/izin verilmiştir. Evli iseniz eşinizin sizden talep etmesi sonrasında ameliyatsız olan bu işlemi gerçekleştirmenizde bir sakınca olmaz. Çünkü eşlerin birbiri üzerinde tasarrufu vardır.

Bu kategoride yer alan Ayak ayak üstüne atmak günah mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Microneedling Haram Mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.