Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
missa0
Abone

Gül Kokusu Almak

Gül Kokusu Almak

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam çoğu sorumu buraya soran biri olarak tekrardan sizlere bir soru sormak istiyorum.
İnternetten araştırma yapmama rağmen bulamadığım bir konu.
Dün gece odamda telefonu incelerken burnuma gül kokusu gelmeye başladı 2 3 kez çektim çok hoşuma gitti bir andanda şaşırdım nerden geldiğini anlayamadım.
Bunun manevi dini bir boyutu olabilir mi hani Gül Kokusu v.s ve ya başka bir manası internette saçma sapan şeyler yazıyor o yüzden buraya sormak istedim belki mantıksız gelebilir size ama sormak istedim.
Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Kumpas nedir ne anlama gelir

Yorum: Gül Kokusu Almak

muvaffak
Beyin denilen organ öyle güçlüdür ki anı olan, geçmişte yaşanan bir olayı kişiye aynı şekilde yaşatabilir. Birçok örnek bulmak mümkündür. Aklınızdan gül geçmişse aklınızın onu canlandırması dolayısıyla sizin de sanki burnunuza gül kokusunun gelmiş olmasını hissetmiş olmanız muhtemeldir. Gül kokusunun klasik kaynaklarda manevi hiçbir değeri yoktur. Divan şairleri ve mutasavvıfların anlam yükledikleri bir çiçektir.

Bu kategoride yer alan Ensede topuz günahmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gül Kokusu Almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.