Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:36
sizden1
Abone

İstenmeyen şeylerin Yaşanması

İstenmeyen şeylerin Yaşanması

elektrikcii
Öncelikle selamun aleyküm.
Başıma gelmesinden korktugum, istemediğim şeyler başıma geliyor ve bu beni çok üzüyor. Dua ediyorum sürekli. Ne yanlışım var diye düşünüyorum. vakit namazlarını kılan birisiyim. ne yapmam lazım bir akıl verin? aklımı kaybedecek gibi oluyorum böyle düşündükçe yaşadıkça.

Okudunuz mu?  Herşeye şükür edilir mi ?

Yorum: İstenmeyen şeylerin Yaşanması

Omer Faruk
Sevgili kardeşim

Başınıza gelenler yapıp ettiklerinizden dolayı diye pek çok ayette belirtiliyor. Bunun dışında deprem olur enkazda kalırsınız, fırtına olur suda boğulursunuz, anneniz ya da babanız kötü alışkanlıkları olan insanlar olur… Bu gibi durumlar ise imtihandır.

Okudunuz mu?  Abdestliyken idrar bulaşmış fakat kurumuş olan bi iç çamaşırı giyersek abdest bozulur mu ?

İnsan irade alanını iyi yönetirse kendi iradesinin dışındaki alan da kendisine hizmet eder hale geler. Eğer iradesini iyi yönetemezse kendi iradesi dışındaki alan da kendisini daha da batırır.

Derdinizi, başınıza gelen şeyleri belirgin paylaşmadığınız için özetle ancak bunu söyleyebilirim.

Selametle, Allah yardımcın olsun kardeşim…

Bu kategoride yer alan Bu arapça duayı latin olarak yazabilirmisiniz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstenmeyen şeylerin Yaşanması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.