Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Sülük Attırdım İçindeki Su üstüme Bulaştı Bu Su Necis Midir?

Sülük Attırdım İçindeki Su üstüme Bulaştı Bu Su Necis Midir?

Ubeydullah
Bir şişenin içinde birkaç sülük var hayvanlar içine kendileri pisliyorlar bu suda üstüme bulaştı bu su necis midir?


Yorum: Sülük Attırdım İçindeki Su üstüme Bulaştı Bu Su Necis Midir?

Ensar
Beslemiş olduğunuz hayvan pisliği her ne şekilde olursa olsun üzerinize sıçrayan su necistir yani kirli bir sudur dolayısıyla sıçrayan suyu yıkamalı temizlemek elzemdir. İçerisine pislenen su necistir bu kirliliği gidermek gerekir selametle kalın

Bu kategoride yer alan İçerisine az bir miktar faiz karışmış parayı bu faizden nasıl temizleyebiliriz ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sülük Attırdım İçindeki Su üstüme Bulaştı Bu Su Necis Midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.