Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:58
missa02
Abone

Diz Kapağı Açık Namaz Kılınır Mı?

Diz Kapağı Açık Namaz Kılınır Mı?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm.
Ben öğle namazını bacaklarının ortaları yırtık bir pantolonumla kıldım. Yırtık kısım tam diz kapağına denk geliyor, bacak görünmüyor. Sadece diz kapağı görünecek şekilde ortaları yırtık pantolonla kılmış olduğum namaz geçerli midir yoksa tekrar kılmalı mıyım?

Okudunuz mu?  Mutfağımızda dışkı bulduk büyü mü?

Allah Razı Olsun.


Yorum: Diz Kapağı Açık Namaz Kılınır Mı?

Ensar
Diz ve Göbek arası erkekler için avret yeri olarak sayılmaktadır. Namaz esnasında bu yerler kapatılır ve öylece namaz kılınır. diz kapağının açılması veya görünmesiyle namaz bozulur,tekrar iade edilir. Namaz kılarken Allah cc nün karşısında olduğumuzu unutmamalı ve nizami bir şekilde olmayı hiçbir zaman akıldan çıkarmamalıyız.

Bu kategoride yer alan Tütsü yapmak, kurşun döktürmek ve hocaya gidip suya baktırmak günahmı? dinde yeri varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Diz Kapağı Açık Namaz Kılınır Mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.