Anasayfa
8 Şubat 2023, 16:29
missa3
Abone

Mutfağımızda dışkı bulduk büyü mü?

Mutfağımızda dışkı bulduk büyü mü?

juanak
Herkese merhabalar, yıllardır süre gelen talihsizliklerimiz ve çektiğimiz sıkıntıları uzun uzadıya yazmayacağım ancak öncelikle şunu belirtmek isterim daha önce fal bakan bir bayanın sizin apartmanınızın önündeki asma ağacının dibine büyü yapılıp birşeyler konduğu söylenmişti annem 30 yıldır asma ağacının olmadığını iddaa etti ancak sonunda bir aile büyüğümüze sorduğumuzda gerçekten tarif edilen yerde bir asma ağacı olduğu söylendi.

Okudunuz mu?  Hakiki iman nedir

Annemin yıllar içerisinde bulduğu ufak tefek yazılı kağıt parçaları, küçük tuvalet yapılmış sararmış pamuklar da vardı ancak pek büyütmedik.

Bugün itibariyle şok olduğumuz bir görüntü gördük mutfağımızın en dip köşesine bir poşete sıkı sıkı sarılmış dışkı açmak 30dakikamızı aldı belki, dışkı parlak bir halde olduğundan domuz yağı tarzı şeyler de eklenmiş olduğunu düşündük.

Okudunuz mu?  Tevekkül ile ilgili şiirler

Mumsema ailesi böyle bir durumda ne yapmamız gerekir? Büyü yapılmış olabilir mi bize? Büyüyse ne büyüsü olabilir? Lütfen yardımcı olur musunuz çok teşekkür ederim şimdiden değerli yorumlarınız için..


Yorum: Mutfağımızda dışkı bulduk büyü mü?

imam
Falcı yalan söylüyor..!
Bulduğunuz muska türü şeylerin resmini çekip bize yollarsanız okuruz ve açıkların. Yollamak istemezseniz denize atın veya yakın.

Okudunuz mu?  Yaşlı kayınbaba ve kayın valideyi yıkamak caiz mi?

Büyü

Bu kategoride yer alan Cinler insanlara görünür mü,görünüyorsa insanlar cinleri hangi şekillerde algılarlar? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mutfağımızda dışkı bulduk büyü mü? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.