Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:59
missa02
Abone

Açık Kadınlarla Konuşma Zorunluluğu

Açık Kadınlarla Konuşma Zorunluluğu

Kayıtsız Üye
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühu.
Hocam mesela bankada bir işim var diyelim. Bankaya gittim oradaki personel açık bir kadın. Ben işimi yapmak için onunla konuşacağım. Benim ona bu zaruriyetten yani işten dolayı konuşmamda bakmamda bir sakınca var mı günaha girmekte miyim? Ben normalde açık insanlara elimden geldiğince odaklanmamaya gayret gösteriyorum fakat bir de işin bu boyutu var. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Allahtan korkması, kişiye ilim olarak; kendini beğenmesi de cahillik olarak yeter.

Yorum: Açık Kadınlarla Konuşma Zorunluluğu

Ensar
Sizler bir başka bayana zaruret için bakmış bulunuyorsunuz işinizin tamam lanması ve hal olması için bu şart zevkine bakmıyor yada başka bir düşünce aklınızdan geçmemektedir.
Sizde takdir edersiniz ki şuanda her işyerinde bayan görebilmek mümkün hale gelmiştir konuşmadan da işinizi yürütmezler.

Bu kategoride yer alan İnsanın çirkin veya güzel olması ilgili ayet var mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Açık Kadınlarla Konuşma Zorunluluğu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.