Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
missa0
Abone

Aldatıldım , Bu Acıyla Nasıl Başaçıkılabilir Ki?

Aldatıldım , Bu Acıyla Nasıl Başaçıkılabilir Ki?

Kayıtsız Üye
Merhabalar, şu anda içim yanıyor içim acıyor ama malum bu acı herkese anlatılmıyor. Buraya yazma amacım beni tanımadığınız bilmediğiniz için yargılamadan bana fikir verebilecek olmanızdır.
Eşimle 10.5 yıl önce bir arkadaşım vasıtasıyla tanışarak evlendik. Evliliğimizin ilk 5 yılı anne ve babamla aynı apartmanda geçti. Zaten babam, amcam ve kardeşlerimle birlikte çalışıyorduk. 5 yılın sonunda babamın amcamın ve kardeşlerimin iş yerinde arkamdan işler çevirdiğini , şirketin kazandığı paraları kendi aralarında bölüştüklerini bana ise sadece geçinmem için para verdiklerini öğrendim. Bunun hesabını sorduğumda babam işine gelmiyorsa kapı orada, seni artık aramızda istemiyoruz demesiyle onlarla olan ilişkimi kestim ve cebimde çok cuzi bir miktar ile eşimin ailesinin yaşadığı yere yerleştim. Tesadüf eseri o şehre ayak bastığımın birinci haftasında bir iş buldum ve çalışmaya başladım. Ancak kazandığım para eskiye göre azdı ve bambaşka bir şehirde kirada oturuyorduk. Ailemden böyle bir darbe yiyince eşime ve çocuğuma daha çok sarıldım, onlara sığındım. zaten birbirimizden başka sığınağımızda yoktu.

Okudunuz mu?  Cennette Arapça konuşulacak ise cennette her istedimiz yerine getirilmeyecek anlamına gelir mi ?

Bir sene sonra yurtdışından bir iş teklifi aldım. öyle ki bu teklifi kabul edersem iki yıl olmadan kendime ait bir ev ve araba alabilecektim. Eşim istemese de geleceğimiz için bu gerekli diyerek eşimi ve oğlumu ailesine emanet ederek yurtdışına gittim. Gidişimden 1 sene sonra 2+1 bir ev alabilecekken eşimin isteği üzerine borçlanarak daha büyük bir ev aldım. 1 yıl daha yurtdışında çalıştım işimi bitirdim ve dönünce borçlarımı ödeyerek bir araba daha alabildim. Daha sonra başka bir şehirde çok güzel, kariyerimin önünü sonuna kadar açabilecek bir iş teklifi aldım, eşimde buna çok sevindi ve bu teklifi kabul ederek 1.5 yılda o şehirde çalışarak para kazandım. Her ay sadece 2 günlüğüne ailemin yanına geliyor kalan günlerimi işimde geçiriyordum. İşimi teslim edip eve döndüm. Bundan sonra ekonomik kriz nedeniyle işsiz kalınca biraz tedirgin oldum çünkü biriktirdiğim para çok uzun süre yetmeyecekti. Yaklaşık bir yıl sonra başka bir şehirde iş teklifi aldım ve oraya gittim. Yine ayda 2 gün evime gelecektim ve kalanını başka bir şehirde geçirecektim.

Okudunuz mu?  Şahmaran nedir?

Bu işimin ilk tatilinde eve döndüm, gece yattım, sabah kalktığımda eşim yanımda değildi, telefonuna bir WhatsApp mesajı geldi o anda. Telefonu elime aldığımda annesinden geldiğini gördüm ama altında hiç tanımadığım adını bile duymadığım başka bir adamın mesajı vardı. Eşime o kadar güveniyordum ki telefonunun kilit şifresini ve simgesini bile bilmiyordum. Nasıl oldu bilmiyorum ama simge olarak oğlumun adının baş harfini çizince telefon açıldı. Adamdan gelen mesajı okuyunca dünyam başıma yıkıldı. "Nasılsın hayatım" cümlesini okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. O anda eşim kapıdan içeri girdi , beni telefonuna bakarken yakaladı, yüzüm kıpkırmızı olmuş , bana noldu diye sordu. Kim bu adam diyince telefonu elimden almaya çalıştı ama vermedim. Önceki mesajları okuyunca o an ölmek istedim çünkü eşimin beni aldattığından emin olmuştum. Ancak eşim o kişinin arkadaşı olduğunu aralarında birşeyler olmadığını söylüyordu. Telefonunu biraz daha karıştırınca başka bir adama yazdığı mesajları gördüm , adamı "diğer yarım" olarak kaydetmiş rehberine. Onunla olan mesajlarını okuyunca artık eşim de itiraz edemedi. Göz göze geldik ve ben kendimi kaybedip bana bunu nasıl yaparsın diye ağlamaya başlayınca bana sarıldı " şeytana uydum aşkım, beni affet" diye beni teselli etmeye başladı. adamla olan yazışmalarını okudukça yer yarılsa da içine girsem diye düşündüm. adama kendisini bekar bir kadın olarak tanıtmış, onunla evlenmek istediğini ondan kızının olmasını istediğini yazmış. Ancak adam eşime hakaretler etmiş, aşağılamış, küfretmiş , hatta eşime grup ilişki bile teklif etmiş o kadar yani. Ama eşim o adamdan kopamamış, en sonunda eşim ilişkiye girmeyi reddedince adam eşimi telefonundan engellemiş. Eşim buna rağmen adama olan aşkını yazmış, karşı tarafa iletilmediği halde.

Okudunuz mu?  Çalışkan olmak için ne yapılır? (Arapça türkçe dualar)

Beni yıkan kısım ise eşimin bu ilişkiye benim ilk yurtdışı işime gittiğim zaman başlamış olması. Eşim beni 2 kişi ile mesajlaşarak aldatmış. Yeminler ediyor cinsel ilişki olmadığına , zina günahını bildiği için yapmadığını söylüyor. Ben eşimin beni aldatmaya başladığı 4-5 yıl içinde bunu hiç hissetmedim çünkü ona çooook güvendim , çok inandım, dediğim gibi ona sığındım. Eşime bakarak babam kardeşlerimden sonra güvendiğim tek kişi sendin bana bunu nasıl yaptın diye ağlama krizine girdim. İşin en kötü tarafı bunu öğrendiğim günün akşamı iş yerimin olduğu şehre dönüş yaptım ve şu anda ayrı şehirlerdeyiz. Aldatıldığımı öğreneli 2 gün oluyor. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum ne işime konsantre olabiliyorum. Yaşadığım acı inanılamaz derecede. Ben eşimin bir dediğini iki etmedim, ne istiyorsa daha iyisini aldım. Bana bunu neden yaptın diye sorduğumda ben yurtdışında iken annemle kavga ettiği zaman ona bağırdığımı hatırlattı. Ona bağırmam onu bir duygusal boşluğa itmiş ve o boşluk zamanında internetten tanıştığı bu ilk kişiye sığınmış. O kişi ki eşime küfürler hakaretler grup ilişkiler teklif etmesine rağmen eşim ona aşkını ilan etmekten vazgeçmemiş. Ondan sonra tanıştığı kişi ile de yeni görüşmeye başlamış ve daha hiç buluşmamışlar.
Ben şu anda perişan durumdayım. 8 yaşındaki oğlum olmasa boşanırdım . Kolum kanadım kırıldı. Yeminler ediyor bir daha olmaz olamaz diyor. Ama her konuşmada da beni bu duruma sen düşürdün asıl suçlu sensin diye de beni azarlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Affetsem ona daha güvenemem içimde hep bir kuşku hep bir şüphe, affetmeyip ayrılsam oğlumu ona bırakamam , oğlumun velayetini alsam onla ilgilenmekten işe nasıl gideceğim , nasıl para kazanacağım, nerde yaşayacağım bilmiyorum. Boşansam kazandığım evin ve arabanın yarısını ona vermekte beni deli edecek çünkü o adama neyim varsa senin yazmış, korkarım ki benim bin bir türlü emekle kazandığım paraları da böyle harcayacak.

Okudunuz mu?  Ümre farz mıdır sünnet midir?

Bildiğim tanıdığım kimseye anlatamadığım için buraya yazdım. ALLAH (C.C.) aşkına sizce ne yapmalıyım ?


Yorum: Aldatıldım , Bu Acıyla Nasıl Başaçıkılabilir Ki?

misafir1
önce ne istediğinize karar verin sonra da bir avukatla görüşün. avukatlar dava açılmasına veya koparmaya yönelebilir, işin iç yüzü hakkında bilgi edinin, mesajdı vesaireydi mahkemede delil olabilecek şeyleri nasıl kullanılabileceklerini de öğrenmiş olursunuz. karşınızdaki kimsenin alabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum. sonra tekrar ne istediğinize karar verin. mesela çocuğun velayetini alayım, kim bakacak, ilgilenebilir miyim, nerede yaşayacağız gibi ne ondan geçeyim ne ondan geçeyim diye düşüncelerin neticesinde ortaya karışık yapıp sonra da kimsenin istediği gibi olmaması gibi durumlara mahkum olmayın. okulu değişir, eviniz var diyorsunuz kiraya verilir ev tutulur ev açılır, az çok bu giderleri karşılar veya artar yani bir şekil olur. zina fiilinin gerçekleşip gerçekleşmediğini Allah bilir. bundan ve bu fiilden bağımsız olarak da aldatanlar salağa yatar, bana inanmıyor musun çeker, suçlar; yolun sonunu görünce de tahkir eder hakaret eder defolur giderler. bunlarla karşılaşacak olursanız da bunlara itibar etmeyin, kendinize yüklenmeyin. bazı şeyler farklı olsa olabilirlerdir ancak sonuçda hiçbir şey aldatmaya gerekçe değildir. sonuç olarak ne istediğinize karar verin, hiçbir şarta ve hiçbir şeye mahkum değilsiniz.

Okudunuz mu?  Sehiv secdesi yapılırken abdest bozulursa ne yapmak gerekir ?

Yorum: Aldatıldım , Bu Acıyla Nasıl Başaçıkılabilir Ki?

Kayıtsız Üye
Allah yardım etsin sabır versin ağır imtihan tabi her zaman sakin olmayı deneyin neden bu dünyada hep para daha fazlası isteniyor onu anlamış değilim çok güven olsa dahi erkek kadın fark etmez yalnız çok uzun kalmamalı para yönünü bence bu durumda en son bile düşünmeyin yaptığı hiç hoş değil elbette ama ne olursa olsun zina yok diye yemin etmiş çocuğunuz için devam edersiniz bence Bir psikologla görüşün sizi daha iyi anlayacaktır Allah yardımcınız olsun

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin aynı anda kaç kişi ile evliydi ?

Yorum: Aldatıldım , Bu Acıyla Nasıl Başaçıkılabilir Ki?

vel Fecr
o karıya en büyük mükafat boşamamak olur.
daha neyi bekliyorsunuz anlamış değilim.
ama burda sizinde suçluluk payınız var. karınızı bu kadar yalnız bırakmamalıydınız onunda nefsi olduğunu unutmamalıydınız.


Kayıtsız Üye
ona bakarsanız benim de nefsim vardı, ben de nefsime uyabilirdim. Neyse derin konular.

Okudunuz mu?  İslamda dargınlığın ve özrü reddetmenin hükmü nedir? affetmenin fazileti nedir

Kayıtsız Üye
Kardeşim senin bu durumunun tam tersini ben yaşadım. Bende çalışan bir insanım kocamı ve ailesini hiçbir şekilde kırmadım. Kendi ailemin yerine onun ailesiyle ilgilendim . Kavga gürültü yoktu. Kocam biraz daha fazla çalışıp ev almak için başka şehire gitti. Hafta sonları geliyordu. Parayı biriktirince ev aldık. Eşim çalıştığı yeri sevdi. 5 ay sonra benim tayinimi çıkarttı. Onun çalıştığı şehre gittik. Oysaki kocam ilk gittiği ay yanında çalışan bayanla beni aldatmaya başlamış. Ben kocama güvendiğim için anlamadım. Bunlar 5 sene birlikte yaşamışlar. Saatinde eve gelir. Sorumluluklarını yerine getirir evle daha çok ilgileniyordu. Aldatma olaylarında beş senelik süre varmış. Süre dolunca bana aldattığını duyurmak için delil koymuş. Kağıtı okuyunca şaka yaptığını düşündüm. Aldattığını beş seneden beri devam ettiğini bana mahkemeye müracaat et boşanalım dedi. Gitti boşanma davası açtı kaybetti. Alışmış kudurmuştan beter. Banada özürler diledi yapmıçağını belirtti. Af ettim. Ama kendi kendimi yedim. Sürekli şüphe insanı öldürmeye başladı. Bir sene kadar devam etti. Yapamadım . Midem almadı. Kendim hasta olmaya başlayınca çok sevmeme rağmen çocuğum olmasuna rağmen boşanmaya karar verdim. Yuva yıkmak çok kötü. Kendine güvenin varsa midem alır. Unuturum diyorsan devam edersin. Şöyle düşün sen mesajları yakalamasaydın devam edecekmiş. Çocuğunu kocasını seven insan bu davranışları yapmazdı. Onun yerine kendini koy. Allah yar ve yardımcın olsun. Utanç ve üzüntü verici durum. Ben şuanda kafam çok rahat. Koca gitti boşanmadan aynı kadınla yaşıyor. Yapmıyacağım diye yeminler etmişti. Devam.

Bu kategoride yer alan Ankara da Medrese Eğitimi Veren Yerler Varmıdır?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aldatıldım , Bu Acıyla Nasıl Başaçıkılabilir Ki? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.