Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:45
missa0555
Editor

Engelli Etek Tıraşı

Engelli Etek Tıraşı

Kayıtsız Üye
oğlumun avret temizliğini ben yapıyom kasıkları jiletten dolaşı kasıkları yara oldu bizde doktora gittik bidaha temizlerken özel 2 krem verdi onları karıştırcan 5 10 dk kremi yedirenekadar masaj yapıp dedi bende geçen oğlumu temizledikten sonra avret bölgesine krem ile masaj başladım oğlum anne boşalcam dur yapma dedi acaba boşalırsa harammı olur

Okudunuz mu?  Tırnak Yeme Hastalığı

Yorum: Engelli Etek Tıraşı

Ensar
Allah oğlunuza şifa versin. Kremi sürme konusunda daha dikkatli davranmanız ve başka durumlara sebep olmamak için bu işlevi yavaş yavaş yapmanız daha efdal olur. Sizin yapmış olduğunuz bu işlem zaruri durumda olmuş, sonuçta bilerek yapmadınız. Bir başka krem sürme esnasında bu hassasiyete dikkat etmelisiniz. Sonuçta oğlunuz şehvi bir istekle karşı karşıya kalabiliyor ,bu durumda en azından kremi yavaşça vucuda yedirin.

Okudunuz mu?  Allahumme inni es eluke bi kelimatik ve meaqidi arshik ve sukkani semavatik anlamı nedir?

Yorum: Engelli Etek Tıraşı

Kayıtsız Üye
zaten bu son bidaha evde oğluma etek traşı yapmam en iyisi lazer epilasyon kesin çözüm

Bu kategoride yer alan Tavuk Bulyon Yada Et Bulyon Caiz mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Engelli Etek Tıraşı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.