Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Etek tıraşı hakkında soru

Etek tıraşı hakkında soru

Ercan
Vücuttaki kılları yolarken göbeğin hemen altından mı başlamak gerekir? Yoksa 1 parmak 2 parmak aşağıdan alınır diye sınırları var mıdır?


Cevap: Etek tıraşı hakkında soru

husameddin
kardes o bölgelere ait olan killar diyer killardan zatten farkli.. killarin farkliligindanda siniri bulmak kolay olsa gerek

Okudunuz mu?  Erkek arkadaş ile görüntülü konuşmak

13 Yaşında Bir Erkeğim Lütfen Yardım Etek Tıraşı

Deadpool
Selamün aleyküm abilerim! Öncelikle 13 yaşındayım ve babam bu konuları bana hiç açmadı bu yüzden babama soramam yani cevapta babana sor filan demeyin. 5-6 soru sorucam. Bazıları dini bazıları tecrübe sorusu olucak.Lütfen cevap olarak hep aynı fıkıhı atmayın. Ondan fazla bir şey anlamadım. Şu dübün falan olan. Atmayın onu

Okudunuz mu?  İşaret parmağına yüzük takmak caiz mi?

1)Hangi tıraş bıçağını kullanmalıyım? Ne yöne doğru kesmeliyim? (tecrübe sorusu)

2)Kesilen kıllar banyoya veya tuvalete mi yoksa peçete ile çöpe mi atılmalı mı? (din sorusu)

3)Babam bazen banyoya girdiğinde bende ardından giriyorum ve banyonun giderinin orda kıllar görüyorum. Büyük ihtimalle o kıllar. Eğer bende banyo giderine atarsam kılları banyo gideri tıkanır mı? (tecrübe sorusu)

Okudunuz mu?  Namazın nasıl kabul olur, nasıl anlarız?

4)Eğerki peçete ile kesmem gerekiyorsa nasıl yapmalıyım? Peçeteyi düz bir yere koyup onun üstüne gelerek kesip sonra peçeteyi çöpe mi atmalıyım? (tecrübe sorusu)

5) Sizler nasıl kesiyorsunuz kılları? (kusura bakmayın bunu cevaplamak zorunda değilsiniz)

6)Sabun olarak hacı şakir filan kullansam olur mu?(TECRÜBE)

Okudunuz mu?  Namazda ki bu yanlışlık namazı bozar mı?

7)Dinimizce nereler kesilmelidir? Penis üstü,testis kılları,kalça kılları,kalça ile testis arasındaki çizgi şeklindeki kıllar vb. bunlardan hangileri kesilmelidir.(DİNİ)

LÜTFEN MADDE MADDE CEVAPLAYIN !!!

UYARI: 13 YAŞINDAYIM KUSURA BAKMAYIN.BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUM. LÜTFEN MADDE MADDE CEVAPLAYIN 5. SORU HARİÇ HEPSİNİZ CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM. 5. SORU İSTEĞE BAĞLIDIR.
AYRICA LÜTFEN ŞUNU ATMAYIN CEVAP OLARAK: < "Etek ve kasık arası tüylerinin temizliği, göbek altından başlayıp avret mahhalindeki kılların alınmasıyla gerçekleşir. Bu temizlikte dübürün, yani dışkı yerinin etrafındaki kılların da alınıp alınmayacağı konusu sık sık sorulmaktadır. İslamî kaynaklarda, etek tıraşı için daha çok "’ânet" kelimesi kullanılmıştır. (Misal olarak bk. Gazalî, İhya, I/146, ) ki, bu tâbirde, "dübür" dâhil değildir…"(Alıntı) >
LÜTFEN DEVAMINI VE BUNU ATMAYIN. BİR ŞEY ANLAMIYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Okudunuz mu?  Dar Bir Zamanda Kerahat Vaktinde Namaz Kılmak

Yorum: Etek tıraşı hakkında soru

Tevbe
1- Bilinen traş bıçağı permatik kullanacaksın.
2- Bu kılları gömmek sünnettir, tuvalete, çöpe atmak mekruhtur.
3- Babanız gibi yapmayıp banyoyu bir sonraki kullanacak kişiye temiz bir şekilde bırakmanız büyük sevaptır. Gider tıkanmaması için bu temizlikten sonra oradaki kıllar alınır ya da giderden gitmesi sağlanır.
4- Peçete gereksiz.
5- Boş
6- Hacı şakir kurutacağı için cildi tahriş edebilir bunun için daha kremsi bir sabun olabilir ya da traş köpüğü.
7- Testis, testis çevresi aşırıya kaçmadan yeteri kadar ve organın üst kısmındakiler kesilmelidir.

Okudunuz mu?  Hangi günahları işleyenler cehenemde ebedi kalır

etek trasi killari banyoda gidere akiltmak, orucken penis killari kesmek, penis kılları nasıl alinmalidir dini

Bu kategoride yer alan Kişi farkında olmadan söylediği ve anlamını bilmediği şeyden mesul mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Etek tıraşı hakkında soru Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.