Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:57
missa02
Abone

Günah Olmayan Bir şeyin Günah Olduğunu Zannetmek

Günah Olmayan Bir şeyin Günah Olduğunu Zannetmek

Kayıtsız Üye
Bir insan günah olmayan bir şeyi günah zannederse ve onu yaparsa günaha girer mi? Mesela ben bacak bacak üzerine atmayı eskiden günah zannediyordum ama ona rağmen yapıyordum. Ama sonra günah olmadığını öğrendim. Ben o sırada o günah olmayan şeyi günah zannederek yaptığım için günaha girer miyim? Çünkü o zaman günah olduğuna inanmışım ve günaha girerim diye düşünmeme rağmen yapmışım.

Okudunuz mu?  Sabah namazını camii de kılabilmek için saat kaçta camii ye gitmeliyim

Yorum: Günah Olmayan Bir şeyin Günah Olduğunu Zannetmek

Ensar
Bu durumdan dolayı kişi hesaba çekilmez günahlara girmez. İnsanın dinde neyin haram neyin haram olmadığını öğrenmesi gerekmektedir bu sizin üzerinizdeki sorumluluktur.

Bu kategoride yer alan Çevre temizliği ile ilgili yazı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günah Olmayan Bir şeyin Günah Olduğunu Zannetmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.