Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:44
missa0555
Editor

Bina Tepesinde Beyaz Varlık Gördüm

Bina Tepesinde Beyaz Varlık Gördüm

Kayıtsız Üye
Bu olay 8 seneyi geçmemiştir ama dünya gözü ile gördüğüm günden beri dine olan inancım hiç sarsılmadı ve yanımda arkadaşım da vardı ona da gösterdim yoksa kendim görüyor olamazdım gece saatiydi yürüyerek eve varmak üzereydik aynı binada oturuyoruz çocukluk arkadaşıyız son 15 metre kalmışken binanın tepesine gözüm kaydı ne göreyim Allah yukarda tam binanın orta tarafında sağa sola bakan beyaz griyimsi bir şekil güler şekilde tutunmuş etrafa bakıyor lakin korkutucu zaten saniyelik şok oldum hemen arkadaşıma işaret ettim parmak ile değil tabi sesli anlattım ve oda gördü o bu tür şeylere inanmazdı fazla mezhep olarakta ayrıyız tam bize bakacakken Allah var kafamızı yere bakarak oney di lan dedik daha da bakmadık binaya girdik bir şekilde evimize vardık kimseye de anlatmadık anlatamadık düşünen deli sanar bizi diye ama o günden sonra aylarca doğru düzgün uyku her ikimizde uyuyamamıştık bunu tüm samimiyet ile yazıyorum ilk defa bir forma yazıyorum. bu konuda bilgisi olan bir hoca var mı kesinlikle dışarda başkasına sormam tırlatmış derler ama 2 haftaya yakın süredir arada aklıma geliyor bu nedir?

Okudunuz mu?  Temizlikteki vesveselerden nasıl kurtulunur?

Yorum: Bina Tepesinde Beyaz Varlık Gördüm

Ensar
Sevgili kardeşim kişi böyle şeyleri görür, ancak bu görünen şeyin ne olduğu hakkında kesin emin olmamakla birlikte hologram olduğu da kaçınılmaz olabilir. Bilindiği üzre hologramlar ı bir bina yada bir mekan üzerine hayali olarak diledikleri şekilde yapıp insanlara gösteriyorlar. Sizi burada yalancı yada kaçık çıkarmamız söz konusu değildir. Ama günümüzde böyle yansıtılan oynatılan şeylerinde olması kaçınılmaz oluyor.

Bu kategoride yer alan Ağır Engelli Kişiye Dini Nikah Caiz Mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bina Tepesinde Beyaz Varlık Gördüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.