Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:44
missa0555
Editor

ASMR Dinlemek Ve İzlemek

ASMR Dinlemek Ve İzlemek

Kayıtsız Üye
İyi günler. Dinimizde meditasyon denen şeyi olmadığını biliyorum bu yüzden yoga vs gibi şeylerin sakıncalı olduğunun farkındayım ancak son zamanlarda iyi yaygın olmaya başlayan ve insanların uykularını getirmek,sakinleşmek ve rahatlamak adına ASMR denen akımla ilgili kafamda sorular var. ASMR denilen bu akımda sakinleşmek gibi şeyler için insanlar sakinleştirici görüntüler ve sesler paylaşabiliyorlar. Mesela cam bir objeye tırnaklarını vurarak tıkırtı sesleri çıkarmak gibi yahut kişilerin kendisi fısıltıyla konuşabiliyorlar. Bu videolar fazlasıyla benim de hoşuma gidiyordu ve dinleyip izliyordum ancak sonra bunun aynı zamanda bir çeşit meditasyon olduğun öğrendim . Öğrenene kadar bilmiyordum ve öğrenene kadar da meditasyon amacıyla dinleyip izlemedim. Yine sadece hoşa gidiyor,kişiyi rahatlatıyor ve sakinleştiriyor diye meditasyon amacı olmadan dinlenip izlenebilir mi?

Okudunuz mu?  Mükellef olmanın şartları nelerdir?

Yorum: ASMR Dinlemek Ve İzlemek

Ensar
Asmr gibi konuşma ve sesler kişiyi farklı taraf ve hale çekebiliyor. Kendinize bu tür ses ve yöntemler değilde rahatlatıcı başka şeyler deneyebilirsiniz.
Sevgili kardeşim bizim dinimizde bizi sakinleştiren ve uyuyamadığınız taktirde sizi çok rahat uyuyacak Kuran sesi vardır kendiniz için hem rahatlatacak dinlendiği taktirde hemde sevap kazandıracak Kuranı dinlemeyi adet edinin.

Bu kategoride yer alan Ağır Engelli Kişiye Dini Nikah Caiz Mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

ASMR Dinlemek Ve İzlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.