Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:44
missa0555
Editor

Fitre Ramazandan önce Verilir Mi?

Fitre Ramazandan önce Verilir Mi?

Asafir
Merhaba. Ramazan ayı gelmeden, mesela yarın fıtır sadakamızı verebilir miyiz? Şuan ülkemizde düzenlenen kampanyaya fitre vermek istiyoruz ama Ramazan gelmeden mümkün müdür?


Yorum: Fitre Ramazandan önce Verilir Mi?

Ensar
Fitre; Ramazanı şerifin sonlarına varan bir müslümanın, belirli kimselere vermesi vacip olan bir sadakadır. Fitre ramazan ayına has olan bir sadakadır Ramazan ayı içerisinde verilmelidir. Ramazan ayı gelmeden verdiğiniz yardım size sadaka olarak yazılır ancak fitre yerine asla girmez. Allah kabul etsin.

Bu kategoride yer alan Tırnak yeme alışkanlığında kullanılan ojenin abdestteki hükmü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fitre Ramazandan önce Verilir Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.