Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:42
missa04
Abone

Tanışma Evresinde Bir Erkeğin Arzulaması Normal Mi

Tanışma Evresinde Bir Erkeğin Arzulaması Normal Mi

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler çok önemli hem de beni aşırı derece üzen bir olayla karsılaştım. Benim bir tane adayım var. İş görüşmesinde bulunmuştum. Beni çok beğendiğini ve talip olduğunu söyledi. Bir hafta konuştuk ikinci hafta bana müstehcen yerini attı ve beni arzuladığını söyledi böyle bir şey mümkün mü yaa. Nişanlılık evresinde olsam kim bilir ne yapar daha ikinci haftada bu görülebilecek bir şey mi

Okudunuz mu?  Arapça Elhamdülillah yazısı

Yorum: Tanışma Evresinde Bir Erkeğin Arzulaması Normal Mi

Kayıtsız Üye
Derhal uzaklaşınız.Bahsettiğiniz olaylarla mahkemede sıkça karşılaşıyorum.Amaçları hep belli.Şikayetçi dahi olabilirsiniz.Dinen böyle bir şey mümkün olamaz.


Yorum: Tanışma Evresinde Bir Erkeğin Arzulaması Normal Mi

Ensar
Helal olmayan bir birleşme, konuşmalar kişiye maalesef böylesi doğru olmayan şeyler yaşatabilmektedir.. siz iyisimi tüm konuşma yazışma ne varsa silin ve engelleyin ve birdaha o kişi ile görüşmeyin.

Okudunuz mu?  Turizm ile ilgili bilmece

Yorum: Tanışma Evresinde Bir Erkeğin Arzulaması Normal Mi

Kayıtsız Üye
Her şeyi jet hızıyla yasamak istiyor. Başka kızlara değilde sadece bende böyle bir şey olduğunu söylüyor. Ama ben yanlışa sebebiyet verecek bir konuşmam olmadı ki hiç adamla. Sizce çok samimi bulduğu için öyle yapmış olabilir mi hemen utanmadan atması ve kendinden geçmesi. Adayım bide 34 yasında. Kendimi sürekli sorguluyorum acaba ben mi karşı tarafı tahrik edecek bir şey yaptın mı diye. Ama sevgi sözcüğünde bile bulunmadım. Adını bile düzgün diyemiyordum. Onun dışında samimi ve doğal bir kadın olabilirim ama onun böyle bir şeye yol açması haklı çıkartmaz. Sordum kendisine sesimden bile tahrik oluyormuş. Başka hiç bir kadında öyle bir şey hissetmemiş. Kapalı ve giyimine dikkat eden biriyim. Karşı tarafa fotomu bile atmadım duruma koyup orada bakmıştı nasıl biri olduğum. Kendi kendini tahrik etmek için uğraşıyor gibiydi. Hani bu duyguları bastıran bir çok hafız kardeşlerim var onlar da mı böyle yapıyor vAllahi erkeklere karşı olan inancım kalmadı. Bide adayım namazında olan biri değil. Çözemediğim Bir kişilik yapısı var ve bunu ortaya atmasıyla direk uzaklaştım engele bastım. O günden beridir ağlıyorum kendime gelemedim.

Okudunuz mu?  Yolcu uğurlama duası

Ensar
Bu olan şeyler erkekten erkeğe fark etmektedir, çirkin işleri yapan bir erkekle diğer ahlakında olan erkekleri elbette bir tutmamalıyız. Karşı taraf eğer karaktersiz ve iyi niyeti kötüye kullanıyorsa o kişiyle ilişkiyi keser ve asla katiyen muhatap dahi olmam. Siz onu engelleyerek doğru olanı yaptınız, umarım bu hayatınızda ders çıkarmanız için bir örnek teşkil eder. Allahın rızasını gözetin ve helal olmayan bir tanışma dan uzak durun.

Bu kategoride yer alan Eşim artık beni istemiyor... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tanışma Evresinde Bir Erkeğin Arzulaması Normal Mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.