Anasayfa
2 Aralık 2021, 23:15
missa04
Abone

Elif Lam Mim Zikri

Elif Lam Mim Zikri

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar merhaba herkese. İnternette bakınırken bu zikri gördüm.

elif lam mim Allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum la havle ve la kuvvete illa billah.

Sabah ve akşam namazından sonra 77 şer defa okunacak.

Okudunuz mu?  Karanlığın şerrinden kurtulmak

Yatsı namazından sonra 1001 Defa elim lam mim denilecek.

Gece yarısı da bin kere elif lam mim Allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum la havle ve la kuvvete illa billah okunacak.

3 4 Gün yaptım bunu. Bu zikri gece yarısı çekerken tam başımın ortası uyuşma sızlama gibi bir şey oluyor nasıl tarif edeyim bilmiyorum ve yüzümün etrafında yanak ile alın arasında soğukluklar hissediyorum ve zikri çekerken ağzım çilekli sakız çiğniyormuşum gibi tatlanıyor. Çekmeye devam etmeli miyim yoksa cinler falan mı uğraşıyor. Bunlar neden oluyor arkadaşlar ?

Okudunuz mu?  Dişe porselen yaptırmak caiz mi ?

Yorum: Elif Lam Mim Zikri

Ensar
Bu olan hâller sizde olan doğal şeylerdir. Zikir çekmekten dolayı bu tür şeyler yaşamanızla bir bağlantısı yoktur. Yorgunluk belirtileri görünmüş olabilir sizlerde. Şeytan kulun zikir ve ibadette bulunmasını istemez elbette, ancak zikir yaparsanız size bir zararda veremezler biiznillah.

Okudunuz mu?  Kötülüklerden korunmak için dua

elif lam mim zikri forum

Bu kategoride yer alan Bir kaç aydır cinleri görüyorum geceleri yatamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Elif Lam Mim Zikri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.