Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Yalan Söylemek Ve İtiraf Etmek

Yalan Söylemek Ve İtiraf Etmek

lauma
Erkek arkadaşıma daha önce kimseyle öpüşmediğimi söyledim. Fakat o zamanlar ona güvenmiyordum paylaşamazdım bunu. Bir kişiyle yaşadım bunu ve çok pişmanım zaten. Sonrasında ilişkimiz ilerledi bana çok değer verdi bende onun bana verdiği değerden çok değer vermeye başladım çok sevdim. Sonrasında bu başlarsa söylediğim yalan bana yük oldu vicdan azabımı durduramadım ve itiraf ettim. Şimdi benden nefret ediyor çok acı çekiyorum dayanamayacak gibiyim. Çok pişmanım ve kendime çok kızıyorum. Tövbe etmek bir daha yalan söylemek istemiyorum kimseye. Bunu nasıl atlatacağım. Bu acı nasıl geçecek? Cehennemlik miyim?

Okudunuz mu?  Taharetle ilgili bir soru

Yorum: Yalan Söylemek Ve İtiraf Etmek

misafir4
neden kendinizi kullandırıyorsunuz ki ? erkeklerin üzerinizde bir hakları bulunmamaktadır. ancak Allah ın ismini anarak sizi nikahlarına alabilirler. sizler ise sadece tevbe ettiğiniz vakit sizi bağışlayacak olan Allah ın hududlarını çiğnerken, üzerinizde hiçbir hakkı olmayıp üzerine birde sizi kullanıp sonrasında da suçlayacak olan kimselere mahcub oluyorsunuz. siz ne yaptığınız farkında bile değilsiniz. evliliğe giden yollar basittir somuttur açıkdır. bunun harici kirlenmek ve kirletmekden, oyalamak ve oyalanmakdan, üzmekden ve üzülmekden ibarettir. tevbe edin evlilik harici kimseyle görüşmeyin iffetinizi koruyun. niye cehennemlik olasınız ki ? bir kimsenin cehennemlik olması için gerçekden kaşınması lazım, lafdan anlamaması, salağa yatması, Rabbine nankörlük yapıp şeytanın heva ve hevesinin peşinden koşması gerekiyor.

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerim İndirilmeden Önce İslamiyet Var mıydı?

Yorum: Yalan Söylemek Ve İtiraf Etmek

lauma
Onun ilk sevgilisiyim ve daha önce ona bunu söylememiş olmam yalan söylemem çok ağır oldu ona. Haklı da ama inanın hiç düşünmedim. Dedim ki bilmesi gerekmiyor benimle ilgili bir şey ve bende bundan çok utanıyorum zaten. Ama sonrasında vicdanım o kadar ağır bastı ki dayanamadım artık 3 yıl geçti aradan ve söyledim. Bana neden başta söylemedin ben dar görüşlümüydüm dedi ama korktum yargılanmaktan kaybetmekten beni kötü biri olarak görmesinden. Sonrası da malum. Çok canım yanıyor çok utanıyorum. Tövbe edeceğim yalvaracağım bir rabbim var. Ama bir kulu üzmüş olmak kandırılmış hissettirmek benim canımı nasıl yakıyor anlatamam. Üstelik beni çok seven ve bana açık olan birisi bu. Çok pişmanım kendimden çok utanıyorum. Bundan nasıl kurtulurum bilemiyorum.

Okudunuz mu?  Yemin ettim tövbe etsem yada tövbe duasını okusam yeminim geçer mi?

Yorum: Yalan Söylemek Ve İtiraf Etmek

Hsnkara
Kardeşim üzülmüşsün tamamda zinadanda kurtulmuş gibisin sanki çünkü burdaki tek günah yalan söylemek değil

Bu kategoride yer alan Benden afedersiniz balgam gibi ve sarımtırak renkte akıntı geldi.. Cünüp müyüm? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yalan Söylemek Ve İtiraf Etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.