Anasayfa
28 Kasım 2021, 23:42
Atasozleri
Abone

Güneş girmeyen eve doktor girer atasözünün anlamı

Güneş girmeyen eve doktor girer atasözünün anlamı

Hoca
Güneş girmeyen eve doktor girer.
Güneşin insan sağlığı açısından önemi tartışma götürmez. Güneşin girmediği yerlerde mikropların daha çabuk çoğaldığı, güneş yüzü görmeyen insanların da daha çabuk soluklaştığı bilinen gerçeklerdendir. Güneş birçok hastalığa iyi gelirken, sağlığın da baş koruyuculuğunu yapar. Görülüyor ki güneşli evde hastalık olmaz.

Okudunuz mu?  Hayvanı yardan düşüren bir tutam ottur atasözünün anlamı


Cevap: Güneş girmeyen eve doktor girer atasözünün anlamı

GÖKŞİN
Güneş insan sağlığını korumakta ve mikropları öldürerek hastalıkların yayılmasına engel olur ve bu nedenle evinizin güneş almasına dikkat etmeliyiz.Güneş girmeyen evler nemli rutubetli olur ve mikropların kolayca üremesini sağlarlar.


Cevap: Güneş girmeyen eve doktor girer atasözünün anlamı

nurdinç
Evet aynen güneşin girmediği eve doktor girer.

Okudunuz mu?  Bütün atasözleri ve anlamları

güneş girmeyen eve doktor girer atasözünün açıklaması, güneş girmeyen eve doktor girer anlamı, güneş girmeyen eve doktor girer

Bu kategoride yer alan Söz gümüşse, sükût altındır atasözünün anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güneş girmeyen eve doktor girer atasözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.