Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:54
sizden05
Abone

Ahiret dili nedir? Kabir suali hangi dilden sorulacak?

Ahiret dili nedir? Kabir suali hangi dilden sorulacak?

oguzksk
Bir sorum olucakti,simdi biliyorsunuz dunyadaki en yaygin din Islam. Bir çok musluman var cesitli ulkelerden. ingiilizi fransizi vs vs. Ve cogu da benim gibi Arapçayi bilmiyor. Sorum su, belki sacama gelebilir ama çok merak ediyorum. Canlar alinirken, kabir sullari sorulurken, Sirat koprusnu gecerken, hangi lisan ile cevap verecegiz! Bunu biraz acarmisin rica etsem..

Okudunuz mu?  Ahirette hayvanlarımızı görebilecekmiyiz ?

Allah simdiden razı olsun.


Cevap: Ahiret dili nedir? Kabir suali hangi dilden sorulacak?

Hoca
< Bir sorum olucakti,simdi biliyorsunuz dunyadaki en yaygin din Islam. Bir çok musluman var cesitli ulkelerden. ingiilizi fransizi vs vs. Ve cogu da benim gibi Arapçayi bilmiyor. Sorum su, belki sacama gelebilir ama çok merak ediyorum. Canlar alinirken, kabir sullari sorulurken, Sirat koprusnu gecerken, hangi lisan ile cevap verecegiz! Bunu biraz acarmisin rica etsem..

Okudunuz mu?  Artık Kendi ailemden nefret ediyorum

Allah simdiden razı olsun. >
hoşgeldin kardeş,

forumduasi.com/showthread.php?p=330124#post330124Cennette Hangi Dil Konuşulacak?

forumduasi.com/showthread.php?p=330125#post330125Cennet dili Arapça mı olacak acaba? Eğer öyleyse buna işaret eden ayet ya da bir hadi

forumduasi.com/showthread.php?p=330123#post330123Ahirette hangi dili konuşacağız? Arapça bilmeyenler cennette nasıl konuşacak?


kabir sualleri arapça, ahiret dili, ahiret dili nedir

Bu kategoride yer alan Namaz Duaları ve sıralaması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahiret dili nedir? Kabir suali hangi dilden sorulacak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.