Anasayfa
31 Ağustos 2022, 16:57
sizden3
Abone

İslamda cima

İslamda cima

tasavvuf3
islamda cimanın sünnetleri edebleri serbestisi nedir nelerdir ne kadardır aydınlatabilirmisiniz


Cevap: islamda cima

imamhatipli42
forumduasi.com/islamda-aile/58263-islamda-cinsellik-nasil-olmali.html

forumduasi.com/es-secimi-evlilige-hazirlik/7151-evlilik-rehberi.html

Yukarıdaki linkler sana yardımcı olur inşaALLAH.


Yanıt: islamda cima

mumsema

  1. eşine yaklaşmadan besmele çekmek ve dua etmek: "Allah’ım! Bizden ve bize vereceğin çocuktan şeytanı uzak kıl" diye dua etmek.
  2. Hayız (adet) halindeyken ve arkadan yaklaşamamak

Cima Hak.

Kayıtsız Üye
İyi günler hocam bilgi almak istiyorum içim hiç rahat etmiyor evliyken haram işlemiş olmak istemiyorum..ben bir bayanım..eşimle ilişki durumu hiç istemiyor canm ilaçlar etkisi mi ney bilmiyorum ama mesela başka bir adam aklıma gelince farklı oluyor bazen eşim erken boşalıyor mesela kendi kendimi tatmin ediyorum eşim dokunma açısından yardımcı oluyor bu şekilde haram işliyormuyuz hocam

Okudunuz mu?  Evlenmek istemiyorum diye günahamı giriyorum onun yerine istedigim arabayı almak dünyadaki tek hayalim

Kayıtsız Üye
Sizin sıkıntınız psikolojik bence kardeşim. Bence ikiniz de tedavi olun. Hem o erken boşalmadan kurtulsun. Hem sen günaha sevk eden dürtülerinden.


Kayıtsız Üye
Hocam bu durumda ben günaha mı giriyorum eşimin erken boşalması çok nadir oluyor ama ben çok zorlanıyorum yani eşime doktora gidelim desem götürmez bu konu üzerine

Okudunuz mu?  Dünya'da birden fazla evlilik yapmış bir kadın, cennette hangi kocasına verilecek ?

Ensar
Aramızdaki ilişkileri güçlendirin ve birbirinizi daha fazla sevmeye bakın. İlişkide başkasını düşünemezsiniz bu durum caiz değildir. Eşler birbirini daha çok sevdikçe bu hal umarım ortadan kalkacaktır.


cima nedir

Bu kategoride yer alan Irkçılık yapan dinden çıkar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamda cima Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.