Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:13
sizden02
Abone

Çocuklara esma-ül hüsna öğretmekte metod?

Çocuklara esma-ül hüsna öğretmekte metod?

tilmiz
S.a kardeşler 9 yaş ve o yaşa yakın ve sonrası yaşlarda çocuklara esma-ül hüsna öğretmek için esma-ül hüsnayı arapça sayarken bir yandanda el ile ifade ettiği anlamı göstermek hafızada kalıcı oluyor mesela rahman,rahim,melik diye başlıyarak kaç tane isim olursa onlar için önerebileceğiniz el haraketleri olabilir?

Okudunuz mu?  Okunan Konunun Akılda Kalması İle İlgili Verimli Yöntemler Var mı?

Cevap: Çocuklara esma-ül hüsna öğretmekte metod?

fecr
ve a.s.
Çocuk çok muazzam bir ezberleme kapasitesine sahiptir. Gördüğü, duyduğu şeyler hayret verici bir şekilde hatırında kalır. Bu kapasiteyi iyi değerlendirmeli.

belki bu yardımcı olur

>>>>>
forumduasi.com/dini-programlar/90551-esma-ul-husna-programi.html#post349071

Bu kategoride yer alan Resimli t-şhörtle namaz kılınırmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocuklara esma-ül hüsna öğretmekte metod? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.