Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:23
missa06
Abone

Karı Koca arasında cinsel ilişki adabı nelerdir?

Karı Koca arasında cinsel ilişki adabı nelerdir?

Kayıtsız Üye
Karı Koca arasında cinsel ilişki adabı nelerdir?
oral …. yapmak günahmı?


Cevap: Karı Koca arasında cinsel ilişki adabı nelerdir?

Darusselam
Karı Koca arasında cinsel ilişki adabı nelerdir?
İslamda Cinsel Birleşme Adabı nasıl olmalı
Ali Rıza Demircan Hoca’nın naklettiğiniz görüşü fıkıh kitaplarından yapılacak bir alıntıyı özetlemektedir. Üzerine söylenebilecek bir söz yoktur. Özetleyecek olursak, eşler arasında necasete dil değdirmenin dışında böyle bir sevişmeye mani yoktur. Yalnız bunu, sevişme noktasından daha ileri
götürüp cinsel organ gibi ağzı kullanma mahzurlar ihtiva etmektedir. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Himmet tam olarak nedir? Himmet istemek doğru mudur?

"Eşlerin birbirine her yerleri mübahtır, haram değildir" şeklindeki bir hüküm doğru değildir; kadına anüsten yaklaşmak (ters ilişki) ehlisünnete göre caiz değildir. Ağız da cinsel temas için değil, başka işler için var edilmiştir; oradan cinsel temas yaratılış amacına da, fıtrata da ters düşer, fıtratları bozulmamış olanlar bundan nefret ederler. (Prof.Dr.Hayrettin Karaman)

Okudunuz mu?  Veda hutbesinden çıkarılacak dersler nelerdir?

Yorum: Karı Koca arasında cinsel ilişki adabı nelerdir?

Kayıtsız Üye
Bu söylenenlerin üstüne, bahsettiğiniz şeyi kadın istemiyor, sırf kocasını redddetmemek için zorla yapıyor olabilir. Bu da hiç hoş bir durum değil. Aksine eşler arasında muhabbete zarar verecek bir durumdur. Ayrıca bahsettiğiniz ilişki turu gırtlak kanserini artıran bir risk faktörüdür. Bahsettiğiniz ilişki turu sırasında erkeğin uzvundan kadının boğazına papiloma virüsü geçebilir. Bu da kadının gırtlak kanserine yakalanma riskini artırır. Bilimsel olarak kanıtlanmış birşeyden bahsediyorum. Kendi fikrim değil yazdıklarım.

Okudunuz mu?  Birine büyü yapıldığı ve kimin yaptığı nasıl anlaşılır?

kari koca iliskisi, karı koca birleşmesi, karı koca ilişkisi nasıl olmalı

Bu kategoride yer alan Hac sağlık personeli soruları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karı Koca arasında cinsel ilişki adabı nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.