Anasayfa
10 Şubat 2022, 23:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşiyle barışmayı istemek

Rüyada eşiyle barışmayı istemek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben eşimle boşandım şu anda sadece nefret ediyorum ondan ve devamlı aklıma gelince beddua ediyorum çünkü çok şey yaptı bana ayrılırken attığı iftiralar yenilir yutulur şeyler değil herkese rezil etti beni neyse rüyama geliyim aklımda ona dair bir şey kalmadı sevgiden yana ama rüyamda babamın evine gelmiş oturuyor ve bakışıyoruz arada sonra çağırıyorum diğer odaya geliyor ve resmen yalvarıyorum barışalım diye oda ısrarla hayır diyor bu kadar hocam… Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada evlilik teklifi almak ne demek

Yorum: Rüyada eşiyle barışmayı istemek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada eski eşiyle barışmak sıkıntılarından kurtulması anlamındadır. Ancak bu şekilde görülen rüyalar ise bilinçaltına yerleşen yani yaşadıklarının etkisi ile rüyaya yansıyan şeylerdir. Özel bir manaları olmaz. Bazı yorumculara göre ise bazı konularda pişmanlığa tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fok Balığı görmek (İmam Nablusi)

rüyada eşiyle barışmak diyanet, rüyada eski esinle baristini gormek, rüyada eşiyle barışmak

Bu kategoride yer alan Rüyada eşini mahkemede görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşiyle barışmayı istemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.