Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yolları su bastığını görmek

Rüyada yolları su bastığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Rüyamda yolda yürüyordum ve ilerledim bir dere ıslahının olduğu yerden giderken yolu suyun bastığını gördüm insanlar sel var gibi şeyler söylüyorlardı ben ordan kaçtım sonra hiç su olmayan bir yere geldim kapalı bir yerdi sonra o yerde ilerledim ve yukarı doğru çıkan bir yer gördüm merdiven vardı yukarı çıktığımda orasını kar kaplanmış bir şekilde gördüm sonra aşağı indim ve bir dükkana gittim. Kırmızı bir elbise gördüm parlak onu sadece elime alıp üstüme tuttum dudaklarımda kırmızı ruj olduğunu gördüm aynaya bakıyordum sonra bir anda okulda gördüm kendimi arkadaşımın bir kitabının kaybolmuş olduğunu gördüm arkadaşımla kitabını arıyorduk ve bulduk okul hizmetlilerinden biri çöpe atmış bulunca sevindik sonra ben sınıfa çıktım masaya ayaklarımı uzatmış bir şekilde oturmuştum eski sevgilimi kırmızı bir montla arkadaşlarıyla gördüm birlikte gülüyorlardı sonra eski sevgilim benimle konuşuyordu gülerek güzel bişey söylemişti ama tam hatırlamıyorum sonra uyandım gerçektede eski sevgilimle barışmaya çalışıyorum rüya biraz garip geldi.

Okudunuz mu?  Rüyada yer yatağında uyuyan çocuklar görmek

Yorum: Rüyada yolları su bastığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tek bir şeyin görüldüğü veya bir kaç konunun yorumlanabileceği bir rüya değildir. Bir çok şeyin görüldüğü ve yorum yapamayacağımız kadar karmaşık bir rüyadır. Bu tür rüyaları yorumlayamıyoruz. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

rüyada yolları su bastığını görmek, evi sel basması, rüyada yolu su basması

Bu kategoride yer alan Rüyada Zihin Gücüyle Eşya Hareket Ettirme başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yolları su bastığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.