Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:12
missa94
Abone

Sayı ile dua etmek dağıtmak doğrumu ?

Sayı ile dua etmek dağıtmak doğrumu ?

Kayıtsız Üye
Sayi ile dua etmek dagitmak dogrumu ?


Cevap: Sayi ile dua etmek dagitmak dogrumu ?

Efsane 66
Aslinda kotu bir şey degildir, en azindan insanlari kuran okusun ayet okusun dua okusun kendisi ve milletimiz için hayirli seyler dilemesine tesvik ve vesile olmak kotu bir şey degildir.

Okudunuz mu?  Vatan hainliği ile ilgili hadisler

Ama edilen dualarin en hayirlisi kendiniz ettigi dualardir. Yani baskasinin duasından daha etkilidir kendi yaptiginiz dua.. Ama tabi ki kotu bir şey degildir. Hayirli dualar olduktan sonra sorun yok

Bu kategoride yer alan Eğitim ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sayı ile dua etmek dağıtmak doğrumu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.